24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Laila Konakları, Güzelbahçe'ye yeni bir soluk getirecek



Yapıtsan İnşaat tarafından Güzelbahçe’de inşa edilen Laila Konaklarında hafta sonu özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Yapıtsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Özakbaş ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım bruchına çok sayıda konuk katıldı. İzmir’in tanınmış aillerinin katıldığı bruch etkinliğinde Güzelbahçe Laila konakları detaylı olarak tanıtıldı.

Güneşli ve güzel bir havada gerçekleşen etkinlikte konuşan Yapıtsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cem Özakbaş, "Tasarladığımız projelerin her metrekaresinde insana ve doğaya saygı hakim. İnsanları mutlu etmek için yaşadıkları ve çalıştıkları alanları güvenli, konforlu olarak tasarlamalısınız. Hayal gücünüz teknolojinin olanaklarıyla birleşip, sürekli yenilikçi ve şaşırtıcı olabilmeli. İnşa ettiğiniz yapıların kendine özgü bir ışığı, müziği ve konsepti olmalı. Bunun için her şeyden önce çok çalışmalı, doğayı koşulsuz sevmeli, her açıdan dürüst ve yenilikçi olmalısınız" dedi.

Yapıtsan İnşaatın Güzelbahçe'de 6 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirdiği Laila Konakları, Seferihisar gişelerinin çıkışında yer alıyor. Proje kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun. Aralık 2013'te teslim edilecek olan Laila Konakları kapsamında yer alan villalar 420 metrekare alana sahip ve ultra lüks olarak tasarlamış. Laila Konaklarında; alarm, hobi salonu, kamera, havuz ve güvenlik bulunuyor.

A plus kaliteyle müşteri memnuniyetine önem verdiklerini vurgulayan Cem Özakbaş, A plus müşteriye yönelik projelerde birinci sınıf işçilik ve malzeme kalitesiyle, modern tasarımlar oluşturduklarını belirtti. Özakbaş, Güzelbahçe Laila Konakları'nın Güzelbahçe'ye yeni bir soluk getireceğini söyledi.

Şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, fakat şehir merkezine çok yakın bir konuma sahip olan Laila Konakları'nda temiz hava ve doğa manzarası içinde huzurlu, güvenli, aynı zamanda da eşsiz konforuyla dolu bir yaşamın sunulduğunu belirten Özakbaş, Güzelbahçe otoban çıkışına yakın bir alanda kurulan projenin 2013 yılı Aralık ayında tamamlanacağını söyledi.

Toplam 12 villadan oluşan Laila Konakları'nın her biri 420 metrekare net kullanım alanına sahip. Yeşil alan içerisinde müşterek kullanıma açık yüzme havuzlarının yanı sıra spor alanlarıyla da her türlü sosyal alan düzenlemesi düşünülmüş olan projede, kullanılan yüksek güvenlik önlemleri de dikkat çekiyor.

06 Mayıs 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir