28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Malumun İlamı Beklenecek



Basketbol Federasyonunun Galatasaray Liv Hospital'ı hükmen mağlup, Fenerbahçe Ülker'i de final serisini 4-3 kazanmış sayarak 2014-2015 sezonu şampiyonu ilan etmesi bekleniyor. Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker ile yapması gereken Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 7. maçına çıkmadı ve karşılaşma tatil edildi.

Zaten Yenerek Şampiyon Olurduk
Zaten Yenerek Şampiyon Olurduk

Sarı kırmızılı takım, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda maça çıkmazken, Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ve hakemler Recep Ankaralı, Emin Moğulkoç ve Rüştü Nuran salondaki yerlerini aldı. Saat 21.00'den itibaren konuk takım Galatasaray Liv Hospital'ın sahaya çıkmasını beklemek adına kurallar gereği 15 dakikalık bekleme süresi uygulandı.

Bir İki Söylemi İçin Özür Dilemiş
Bir İki Söylemi İçin Özür Dilemiş

Bu süre içerisinde Fenerbahçe Ülker'in ilk beşinde yer alan Ömer Onan, Bogdanovic, Preldzic, Kleiza ve Zoric de sahada hazır bekledi. 15 dakika sonunda rakip takım sahada yer almadığı için hakemler maçı tatil ederek soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ise saha ortasında kısa süreli bir sevinç yaşarken, taraftarlar da tezahüratlarda bulundu. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki günlerde Galatasaray Liv Hospital'ı hükmen mağlup, Fenerbahçe Ülker'i de final serisini 4-3 kazanmış sayarak 2014-2015 sezonu şampiyonu ilan etmesi bekleniyor. Bu arada genç oyuncu Berk İbrahim Uğurlu, şampiyonluk hatırası için potanın filesini kesti.

HAK EDİLMİŞ ŞAMPİYONLUK

 

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Kaptanı Ömer Onan, Galatasaray’ı yenerek şampiyon olmak istediklerini ancak yine de hak ettikleri bir şampiyonluk elde ettiklerini söyledi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ömer Onan, "Camiamıza hayırlı olsun. Olağandışı bir olay oldu. Galatasaray’ı yenerek şampiyon olmak isterdik ama yapacak bir şey yok. Yönetim karar aldı ve diyecek bir şey yok. Üzüldüm diyebilirim. Galatasaraylı oyuncuların da oynayacaklarını düşünüyorum. Senelerce her oyuncu her maça çıktı. Bu bir ilk oldu. Dördüncü maçtan sonra da söyledim, ortamı germek bir işe yaramıyor. Daha da kötü olur dedim ama hata yapanlar neler yaşandığını görmüştür umarım. Galatasaray’a da saygı duyuyorum. Bütün camialar değerlidir. Gelselerdi de kazanacaktır. Bizler düşman değil, değerli rakipleriz. Her zaman mücadele ettik. Basketbol oynanınca güzel. İki taraf oyuncularına da teşekkür ederim. Şampiyon olduk ve mutluyuz" dedi.
Sporcu olarak sadece sahada konuşmaları gerektiğinin de altını çizen Onan, "Ergin Ataman’ı uzun yıllardır tanırım ve bence o da açıklamalarından üzgündür. Bu camialar büyük camialar. Bizlerin işi sadece sahada konuşmak. Hatalar olur ama gerginlik yaratılmamalıdır. Hakemlere de üzülüyorum. Değersizleştirmek iyi değil. Onlar da bir emek veriyor. Geçtiğimiz senelerde de Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon oldu ve bu hakemler vardı. Hakemler de hata yapabilirler. Önemli olan, bunu maçı satmak gibi algılanmaması. Camiaların değerli oldukları unutulmamalıdır” diye konuştu.
KENAN SİPAHİ: “HAK EDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLUK OLDU"
Sarı lacivertli oyuncu Kenan Sipahi, takım olarak sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Kenan Sipahi, “İyi çalıştık. Antrenmanlar yaptık. Tempoyu devamlı arttırdık. Oynadığımız maçlarda da bunu belli ettik. Bence şampiyon olacağımız belliydi. Hak edilmiş bir şampiyonluk oldu. Takımımız da buna inandı. Ben de takımın bir parçası olduğum için mutluyum. İnşallah seneye de bir şampiyonluk daha yaşarız” açıklamasında bulundu.
Sakatlığı nedeniyle forma giyememesi hakkında ise Sipahi, “Kolumu kırdıktan sonra oynayamamak kötü oldu. Açıkçası üzüldü. Tabir yerindeyse tüylerim diken diken oldu. Ama her oyuncu üzerine düşen görevi yaptı. Kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.
MELİH MAHMUTLOĞLU: "ŞAMPİYONLUĞUN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIZ"
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Melih Mahmutoğlu ise, “Zorlu bir sezondu. Sonunda şampiyon olduk. Ben öncelikle taraftara ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz şampiyonluk oldu. Şampiyonluğun keyfini yaşayacağız” şeklinde konuştu.
Hakan TARHAN/İSTANBUL DHA

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Kaptanı Ömer Onan, Galatasaray’ı yenerek şampiyon olmak istediklerini ancak yine de hak ettikleri bir şampiyonluk elde ettiklerini söyledi.Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ömer Onan, "Camiamıza hayırlı olsun. Olağandışı bir olay oldu. Galatasaray’ı yenerek şampiyon olmak isterdik ama yapacak bir şey yok. Yönetim karar aldı ve diyecek bir şey yok. Üzüldüm diyebilirim. Galatasaraylı oyuncuların da oynayacaklarını düşünüyorum. Senelerce her oyuncu her maça çıktı. Bu bir ilk oldu. Dördüncü maçtan sonra da söyledim, ortamı germek bir işe yaramıyor. Daha da kötü olur dedim ama hata yapanlar neler yaşandığını görmüştür umarım. Galatasaray’a da saygı duyuyorum. Bütün camialar değerlidir. Gelselerdi de kazanacaktır. Bizler düşman değil, değerli rakipleriz. Her zaman mücadele ettik. Basketbol oynanınca güzel. İki taraf oyuncularına da teşekkür ederim. Şampiyon olduk ve mutluyuz" dedi.Sporcu olarak sadece sahada konuşmaları gerektiğinin de altını çizen Onan, "Ergin Ataman’ı uzun yıllardır tanırım ve bence o da açıklamalarından üzgündür. Bu camialar büyük camialar. Bizlerin işi sadece sahada konuşmak. Hatalar olur ama gerginlik yaratılmamalıdır. Hakemlere de üzülüyorum. Değersizleştirmek iyi değil. Onlar da bir emek veriyor. Geçtiğimiz senelerde de Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon oldu ve bu hakemler vardı. Hakemler de hata yapabilirler. Önemli olan, bunu maçı satmak gibi algılanmaması. Camiaların değerli oldukları unutulmamalıdır” diye konuştu.
KENAN SİPAHİ: “HAK EDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLUK OLDU"
Sarı lacivertli oyuncu Kenan Sipahi, takım olarak sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Kenan Sipahi, “İyi çalıştık. Antrenmanlar yaptık. Tempoyu devamlı arttırdık. Oynadığımız maçlarda da bunu belli ettik. Bence şampiyon olacağımız belliydi. Hak edilmiş bir şampiyonluk oldu. Takımımız da buna inandı. Ben de takımın bir parçası olduğum için mutluyum. İnşallah seneye de bir şampiyonluk daha yaşarız” açıklamasında bulundu.Sakatlığı nedeniyle forma giyememesi hakkında ise Sipahi, “Kolumu kırdıktan sonra oynayamamak kötü oldu. Açıkçası üzüldü. Tabir yerindeyse tüylerim diken diken oldu. Ama her oyuncu üzerine düşen görevi yaptı. Kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.
MELİH MAHMUTLOĞLU: "ŞAMPİYONLUĞUN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIZ"
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Melih Mahmutoğlu ise, “Zorlu bir sezondu. Sonunda şampiyon olduk. Ben öncelikle taraftara ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz şampiyonluk oldu. Şampiyonluğun keyfini yaşayacağız” şeklinde konuştu.
Hakan TARHAN/İSTANBUL DHA

20 Haziran 2014
Etiket; fenerbahçe ülker, galatasaray maça çıkmama kararı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Pınar KSK'ye Fener çarptı
Karşıyaka kapalı gişe
Pınar Karşıyaka, İstanbul'da kayıp
Adaletin bu mu TBF!
Cumhurbaşkanlığı Kupası Pınar Karşıyaka'nın!
Fenerbahçe 4 Yıldızını Yolladı
Malumun İlamı Uzun Sürmedi
Bir İki Söylemi İçin Özür Dilemiş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir