19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Manisaspor, santrforunu belirledi



Manisaspor, yeni sezonda şampiyonluk kovalayacak bir takım kurmak için çalışıyor. Daha önce Boluspor’dan gurbetçi Barbaros’u transfer eden Manisaspor, Ankaragücü’nden santrfor Timur Bayram Özgöz’ün peşine düştü. Karşıyaka’nın da ilgilendiği 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu geçen sezon PTT 1'inci Lig’de 13 gol, 9 asistle oynadı. Timur’un menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Transfer haftaiçinde netlik kazanacak. Siyah beyazlılarda futbolcuları Volkan, Bekir, Bülent, Fuchs, Murat’a birçok talip olduğunu hatırlatan Asbaşkan Hakan Kadayıfçılar, "Ama şu ana kadar ciddi bir teklifle karşılaşmadık. Federasyon’un yeni yabancı kuralı yerli piyasasını daha da arttıracak. Acelemiz yok. Belirlediğimiz bonservis miktarını getiren istediği futbolcumuzu alır" dedi.

 

P

 

 

TT 1. Lig takımlarından Manisaspor, Boluspor’un tecrübeli oyuncusu Barbaros Bahadır Barut'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2013-2014 sezonu için transferin ilk atağında Manisaspor, orta sahada ve aynı zamanda savunmada da görev yapan Barbaros Bahadır Barut’u renklerine kattı.

Manisaspor İkinci Başkanı Ersin Öztaş’ın katılımıyla 19 Mayıs Satadyumu’nda gerçekleşen imza töreninde tecrübeli oyuncu kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Almanya’da doğan ve futbol kariyerine orada başlayan Barbaros Bahadır Barut Türkiye'de Kasımpaşa, Ankaragücü, Torku Konyaspor, Adanaspor ve Boluspor formaları giydi. 30 yaşındaki Barbaros Bahadır Barut, PTT 1. Lig'de 44 maçta 4 gol kaydetti. İmza töreninde konuşan Manisaspor İkinci Başkanı Ersin Öztaş,
“Barbaros Barut arkadaşımızla iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Takım kadrosunu güçlendirerek önümüzdeki yıla iyi bir giriş yapmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede de önümüzdeki yılı çok iyi bir şekilde tamamlamış futbolculuğuna çok güvendiğimiz kişiliğine ve ağabeyliğine güvendiğimiz Barboros arkadaşımızla iki yıl beraber çalışacağız. İnşallah bundan sonraki dönemde çalışırız. Geçen senede iyi bir sezon geçirdik . Geçen sen kaldığımız yerden devam ederek kupayı kaldırırız inşallah” dedi.
Geçen seneden kalmış bir iş olduğunu belirten Barbaros Bahadır Barut, “Bende Adanaspor’da böyle bir süreç yaşamıştı. Manisaspor geçen sene çok güzel bir süreç yaşadı. Burada olmaktan çok memnunum. Ben burada bulunan başkanıma ağabeylerime beni yalnız bırakmayan aileme çok teşekkür ediyorum. Benim ailemin bir tarafı İzmir’de bulunuyor. Buradaki insanları çok seviyorum. Buradaki sıcaklığı ilk günden beri hissedebiliyorum. İnşallah formanın hakkını sonuna kadar vereceğim. Kimseyi mahcup etmeyeceğim. Bu konuda kendime güveniyorum. Takıma faydalı olabilmeye çalışacağım. İnşallah hep beraber çok güzel günler geçiririz“ diye konuştu.

Manisaspor İkinci Başkanı Ersin Öztaş’ın katılımıyla dün 19 Mayıs Satadyumu’nda gerçekleşen imza töreninde 2 yıllığına kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Barboros Barut Manisaspor'un yeni sezonda çok şeyler beklediği isimler arasında yer alıyor.

Almanya’da futbol kariyerine başlayan Barbaros Bahadır Barut, Kasımpaşa, Ankaragücü, Torku Konyaspor, Adanaspor ve Boluspor formaları giydi. 30 yaşındaki Barbaros Bahadır Barut, PTT 1. Lig'de 44 maçta 4 gol attı.

Barbaros Bahadır Barut, “Manisaspor geçen sene çok güzel bir süreç yaşadı. Burada olmaktan çok memnunum. Ben burada bulunan başkanıma ağabeylerime beni yalnız bırakmayan aileme çok teşekkür ediyorum. Benim ailemin bir tarafı İzmir’de bulunuyor. Buradaki insanları çok seviyorum. Buradaki sıcaklığı ilk günden beri hissedebiliyorum. İnşallah formanın hakkını sonuna kadar vereceğim. Kimseyi mahcup etmeyeceğim. Bu konuda kendime güveniyorum“ diye konuşmuştu.

22 Haziran 2013
Etiket; manisaspor, barbaros, timur, özgöz, ankaragücü, bayram Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Bayramda hava nasıl olacak?
Büyükşehir'den bayram mesaisi
Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli
Büyükşehir'den 200'er lira bayram harçlığı
Kaf Kaf, Manisa'ya acımadı
Manisaspor'un eli boş
Manisaspor sonunu getiremedi
Tarzan 90+4'te yıkıldı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir