28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Meşhurlar geçidi



-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, 4’üncü Antalya Televizyon Ödülleri açılış resepsiyonunda, "Bu tür organizasyonları dünyada yapmak kritik bir iştir. Ödül var, yarışma var. Her zaman eleştiri alabilirsiniz. Kırılgan bir sektördür. Zannediyorum artık sürdürülebilir kıldık” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından Türk televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 4’üncü Antalya Televizyon Ödülleri’nin açılış resepsiyonu Mardan Palace Otel’de gerçekleştirildi.

Açılışta, bu yıl ‘En İyi Komedi Dizisi’ dalında yarışan İşler Güçler dizisi ekibi, Star TV’de yayınlanan 20 Dakika dizisinden İlker Aksum, spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun da aralarında bulunduğu televizyon dünyasının ünlü isimleri ve davetliler katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle renklenen gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 4 yıl önce ilki gerçekleşen Antalya Televizyon Ödülleri’nin kendileri için iddialı bir adım olduğunu söyledi.

İlk yarışmayla birlikte, Antalya Televizyon Ödülleri’ne Antalyalıların, bu yıl 50’nci yılı kutlanacak Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde olduğu gibi coşkulu bir destek verdiğini kaydeden Başkan Akaydın, “Bu tür organizasyonları dünyada yapmak kritik bir iştir. Ödül var, yarışma var. Her zaman eleştiri alabilirsiniz. Kırılgan bir sektördür. Zannediyorum artık sürdürülebilir kıldık. Bu konuda basının ve Antalyalılarını çok önemli desteğine ihtiyacım var. Bugün Antalyalıların gözlerinden anladığım kadarıyla bu desteği verdiler” diye konuştu. Antalya Televizyon Ödülleri açılış kokteyli, Başkan Akaydın’ın sponsorlara teşekkür plaketi sunmasıyla sona erdi.

SERGİ AÇILIŞI

Mardan Palace Otel’de gerçekleşen resepsiyon öncesi, otelin Beylerbeyi salonunda Mehmet Gacıroğlu’na ait ‘Osmanlı İmparatorluğu Kağıt Para Koleksiyonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AKSAV Başkan Vekili Arif Bulut’la birlikte Muhteşem Yüzyıl dizisinde Lütfi Paşa’yı canlandıran Mehmet Özgür de katıldı. Mardan Palaca Otel’deki koleksiyon sergisi 5 Mayıs’a kadar gezilebilecek. 

27 Nisan 2013
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir