29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Mezuniyet koleksiyonu



 

Kurulduğu günden itibaren genç tasarımcıları biraraya getiren projeleri ile ön plana çıkan ve moda - mücevher tasarımcılarının ürünlerini konsept mağazada sunan Sinem Özusta; bu alanda çalışan 3 genç tasarımcı; Özüm Özaydın, Buse Özgün ve İrem Yazıcı ile mezuniyet ve özel davetlere özel kapsül bir koleksiyon projesine imza atmaya hazırlanıyor.
 
2013 yılında Alaçatı Hacı Memiş mahallesinde, 2014 yılında ise ikinci mağazasını İzmir Alsancak‘ta Designers of OZ Markası altında hayata geçiren Sinem Özusta 30’a yakın moda ve mücevher tasarımcısının ürünlerini sunan mağazaları ile bu yıl yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
 
Moda ve aksesuar tasarımı alanında çalışan 3 genç tasarımcının direktörlüğünde, Sinem Özusta’nın liderliğinde mezuniyet ve özel davetlere yönelik kapsül bir koleksiyon hazırlayan marka, özellikle mezuniyete hazırlanan gençlere yönelik modelleri tasarlıyor.
 
Moda tasarımı alanında Özüm Atalay ve Buse Özgün, ayakkabı ve çanta tasarımı alanında İrem Yazıcı marka için özel modeller tasarlarken; sadelik, yalınlık ve  uyumu göz önüne bulundurarak, özel bir çalışma hazırladıklarını belirten Designers of OZ markasının kurucusu Sinem Özusta ‘genç tasarımcıların yenilikçi ve yaratıcı bakış açısını önemsiyoruz ve birlikte keyifli projeler yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Designers of OZ mağazalarımızda 4. yılımızı tamamladık ve artık  tasarımcılarla birlikte markaya özel koleksiyonlar üretmeyi hedefliyoruz. Bu yeni koleksiyonları ise sadece kendi mağazalarımızda değil farklı satış noktalarına taşımayı planlıyoruz. En önemli bulduğumuz günler için özellikle mezuniyet ve davetlere hazırlanan gençler ve kadınlara özel tasarladığımız ve Nisan ayı itibariyle görücüye çıkacak olan koleksiyonumuzu tanımak isteyen müşterilerimiz İzmir Alsancak mağazamızdan randevu alarak bu özel kolleksiyon ile buluşacaklar. İsteğimiz en özel günleri kişiye özel hale getirmek ve daha fazla mutluluk yaratmak.’
 
Genç Tasarımcılar Hakkında
 
İrem Yazıcı 
1992 yılı İzmir  doğumludur. Küçük yaşlarda yeteneğinin farkına varan ailesi tarafından gerekli eğitimlere yönlendirilmiş ve  2006 yılında sanat ve tasarım eğitimine başlamıştır. Bu süreçte birçok etkinlik ve aktivitede yer alarak 2010 yılında Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümünü bitirmiş, aynı yıl içersinde Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Aksesuar Tasarımı bölümünü kazanmıştır. Akademik faaliyetler sürecinde farklı projelerin yanında origami ile ilgili de çalışmalar yapmış ve lisans tezini günümüz trendleri ile bağdaştırarak ‘origami ayakkabılar’ üzerine sunmuştur. Mezun olduktan sonra  2015 yılında HERSIN markasını kurmuştur.
 
Buse Özgün 
Farklı tasarımları ve stylingleri ile oldukça hoş tasarımlar ortaya koyan Buse Özgün 25 yaşında. Kendisi işletme bölümünden  moda tasarımına doğru yol almış bir tasarımcı. Marmara üniversitesi işletme bölümünü kazandıktan sonra aslında yapmak istediği meslek moda tasarımı olduğu için bunun yollarını araştırmaya başlıyor. Bunun sonucunda Dokuz Eylül üniversitesi Moda Tasarım bölümünde kendini moda dünyasına da hazırlamış oluyor. Mezuniyet senesine tekabül eden EİB’nin düzenlediği IX Moda Tasarımı yarışmasında da ilk üçe kalıyor ve iş teklifleri de beraberinde gelmeye başlıyor. Üniversite hayatı boyunca deri tekstil ve ayakkabı gibi birçok alanda yer alan tasarımcı şu anda profesyonel alanda çalışmalarına devam etmektedir.
 
Özüm Atalay
1992 yılında İzmir ‘de doğdu. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi , Moda Giyim Tasarım Ana Sanat dalını kazandı. Ege İhracatçı Birlikleri ‘nin düzenlediği ‘derin Fikirler ‘ yarışmasında ve Deniz İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği ‘Ev ve Plaj Giyim’ yarışmasında ilk on finalist arasına kalmaya hak kazandı. 2015 yılında Lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitimi sırasında ve sonrasında çeitli markalara kadın erkek çocuk giyim olmak üzere Freelance tasarım desteği vermiştir. Şu an hazır giyim sektöründe, özel bir firmada Tasarım Uzmanı olarak mesleğini sürdürmektedir.

 

 

10 Nisan 2017
Etiket; sinem özusta Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir