20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

MODEKO'ya yabancı damgası



İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 26. kez açılan MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarı büyük ilgi gördü. Açılışının ilk dakikalarından itibaren önemli iş bağlantılarına imza atılmaya başlandı. Alım heyetleri fuara girebilmek için kuyrukta bekledi.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri ve nitelikleri ağırlayan MODEKO 2015 26. İzmir Mobilya Fuarı bayram havasında geçiyor. Fuar açılış kurdelesinin kesilmesinin hemen ardından stantlardan Uluslararası sözleşme haberlerinin peş peşe gelmesi katılımcıları coşturdu. Ciddi iş görüşmeleri organizasyonun ilk gününün geç saatlerine kadar sürdü.

Organizasyonun ikinci günü yaklaşık 500 yabancı sektör profesyonelinin heyetler halinde açılış saatinin ilk dakikalarında fuar alanına girmesi katılımcılara bayram havası yaşattı. Efor Fuarcılık tarafından alanda görevlendirilen tercümanlara ek olarak firmalar İngilizce ve Arapça bilen tercümanlarla stantlarındaki iş görüşmelerini hızlandırdılar.

Ticaret Odası Meclis Üyeleri, İzmir Mobilyacılar Odası üyeleri, katılımcılar ve bazı mesleki derneklerin temsilcileri memnuniyetlerini ifade etti.  

MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarına yabancı ziyaretçilerin damga vurduğunu belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen yurtdışı temsilcilikleriyle gerçekleştirdikleri titiz bir çalışmanın üst düzeyde fayda sağladığını söyledi.

İşleyen, “Bilgi birikimi ile ürün ve hizmetlerini katılımcılarımız ortaya koyuyorlar. Dünya standartlarının üzerindeki ürünler göz kamaştırıyor. Yurtdışındaki temsilciliklerimizle önemli alım heyetlerini kentimize getirdik. Özel bir program dahilinde tercümanlarımız sektör profesyonellerinin fuar ziyaretleri, üretim alanlarını incelemeleri ve kent gezilerini yönlendiriyor. Katılımcılarımız önemli iş bağlantılarını peş peşe sıralıyorlar. Hedef pazarlardaki çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz”dedi.

Arnavutluk, Cezayir, Emirates, Etiyopya, Filistin, Gürcistan, Irak, İsrail, Katar, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Romanya, Sırbistan, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Ürdün, İsveç, Azerbaycan, Yunanistan, Almanya, Fildişi Sahilleri, Hollanda ve Fas başta olmak üzere yaklaşık 30 ülkeden yoğun katılım gerçekleşti. İki günün kapı girişi verilerine göre 44 farklı ülkeden yabancı sektör profesyoneli fuar alanına giriş yaptı. Yerli alım heyetlerinin yoğunluğu ise hafta sonunda etkisini gösterecek. Fuar ilk dört gün 11.00-20.00 saatleri arasında son gün ise 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

27 Şubat 2015
Etiket; modeko fuarı, nuray eyigele işleyen Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İZMİR'E MEGA PROJE
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
İZMİR'E TEKNOLOJİ ÜSSÜ KAZANDIRACAKLAR
İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
BABA HEDİYESİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
TAM KAPANMADA ZİNCİR MARKETLER TAM GAZ
Bitcoin makalesine uluslararası ödül
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Çalışmak bizi tüketiyor mu
Firmalara ihracat uzmanları geliyor
Emekliye temmuz zammı
EYT'de son durum ne
Zeytin güzel kokmalı
Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Fuar güzelleri görücüye çıktı
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir