28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Narlıdere'deki Cinayetin Tüyler Ürperten Detayları



İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde, yalnız yaşayaşan 75 yaşındaki Gönül Seferbay’ın öldürülmesiyle ilgili 4 kişinin gözaltına alınmasının ardından cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

İzmir Ticaret Odası üyesi ve Göztepe Spor Kulübü’nün Eski Voleybol Şube Başkanı Erdal Seferbay'ın annesi Gönül Seferbay’ın cinayet şüphelilerine kapıyı açtığı, talihsiz kadının çorapla boğularak öldürüldüğü ve şüphelilerin cinayetten bir süre sonra değerli eşya bulmak için ikinci kez eve geldikleri belirtildi.

Narlıdere Bedirhan Sokak Bayram Apartmanı numara 4’te meydana gelen olayda, İzmir Ticaret Odası üyesi ve Göztepe Spor Kulübü’nün Eski Voleybol Şube Başkanı Erdal Seferbay'ın annesi Gönül Seferbay’dan haber alamayan yakınları evine gitti.

Işıkların açık olmasına rağmen telefonu ve kapı ziline Seferbay’ın cevap vermemesi üzerine durum, polise bildirildi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, çorapla boğulup ve bu sırada boynu kırılan Gönül Seferbay’ın cesediyle karşılaştı. Yapılan kontrolde, cesedin birkaç günlük olduğu, evden bazı eşyaların çalındığı ve polise hitaben bir çanta üzerine yazılmış, 'Ben vurguncu, polis sizin a..... k..... p..ler göreceksiniz' yazılı bir not bırakıldığı öğrenildi.

PARMAK İZİ ELE VERDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, evdeki incelemelerde, daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunan H.S.’nin parmak izine ulaştı. Kısa sürede H.S.’nin yerini tespit eden polis, olaya başka kişilerin karışmış olabileceği ihtimali üzerine takibe başladı. Polisin takibinden habersiz olan H.S.’nin sıklıkla hırsızlık suçlarından kayıtları bulunan O.S., Ç.S. ve B.K. ile görüştüğü tespit edildi. Harekete geçen polis, eş zamanlı operasyon düzenleyip Urla’da H.S.’yi, Konak İlçesi Güzelyalı semtindeki bir evde de diğer 3 kişiyi de yakaladı. Şüphelilerden B.K.’nın ayrıca uyuşturucu madde kullanmak suçundan da poliste kaydının bulunduğu kaydedildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, cinayetin işlendiği evden çalınan, 1 LCD televizyon, 1 kadın kol saati, kredi kartları, 1 DVD oynatıcı ve 20 içki şişesi ele geçirildi.

EVE BİR KEZ DAHA GİTMİŞLER

Polis, cinayetin ortaya çıkmasının ardından çevredeki işyerlerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Polisteki ilk ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin, olaydan bir hafta önce söz konusu evin çevresinde görüldükleri, cinayetin ardından da değerli eşya bulma umuduyla eve ikinci kez geldikleri ve yanlarına aldıkları anahtarla içeriye girip bir şey bulamayınca da kapıyı kilitleyerek çıktıkları bildirildi. Sorguları devam eden dört kişinin yarın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

24 Şubat 2014
Etiket; narlıdere cinayet, gönül seferbay cinayeti, erdal seferbay, izmir narlıdere hırsızlık Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Yalnız Yaşayan Kadını Evinde Öldürdüler
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir