19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

O üniversite öğrencisi tutuklandı



Denizli’deki Kredi Yurtlar Kurumu tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kesip gövdesinden ayırıp, cesedi odasındaki ayakkabı dolabında sakladığı iddia edilen ve erkek arkadaşı F.C.’nin askerden izne gelmesiyle de polise teslim olan Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ü.T.  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adliyeye sevki sırasında yüzünü gizleyen Ü.T, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

ŞOKU ÜZERİNDEN ATAMADI

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Ü.T.’nin, olayın şokunu üzerinden atamadığı ve zaman zaman sinir krizi geçirdiği öğrenildi. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilen bebeğin cesedinde yapılan incelemede, göğüs bölgesinde de kesik izlerine rastlandığı ifade edildi. Yapılacak detaylı otopside, bebeğin ölü doğup doğmadığının belirlenmeye çalışacağı kaydedildi.

HAMİLELİĞİNİ GİZLEMEK İÇİN TESETTÜRE GİRMİŞ

 Ü.T.’nin, karnının büyümeye başlamasıyla hamileliğini gizlemek amacıyla tesettüre uygun giyinmeye başladığı ileri sürüldü. Bir arkadaşı, kendi halinde sessiz biri olduğunu ve hamileliğini fark etmediklerini belirttiği Ü.T.’nin kilo almış olabileceğini düşündüklerini, okulda pek fazla kimseyle arkadaşlık kurmadığını, ayrıca içine kapanık bir yapıya sahip olduğunu dile getirdi. Arkadaşları, okula başladığında başı açık olan Ü.T.’nin son aylarda başını örtüp, bol giysiler ve pardösü giydiğini anlattı.

KANLI ÇARŞAF VE BIÇAK BULUNDU

Cesedin fotoğrafını arkadaşına göndermiş
Cesedin fotoğrafını arkadaşına göndermiş

Polis ve müfettişler, yurttaki odasında üç arkadaşıyla kalan Ü.T.’nin doğumu yaptığı oda ve tuvalette incelemelerde bulundu. Ü.T.’nin oda arkadaşlarının yanı sıra, sınıftaki arkadaşlarının da ifadesine başvuruldu. Odadaki incelemelerde, Ü.T.’nin olay gecesi bebeğin cesedini sardığı kanlı çarşafla yine olayda kullanıldığı düşünülen bıçağın bulunduğu belirtildi.

YURTTA KALAN ÖĞRENCİLER ŞOKTA

Kredi Yurtlar Kurumu’nun Kız Öğrenci Yurdu Bölümü G- Bolak’ta meydana gelen olay öğrenciler arasında da büyük yankı uyandırdı. Ü.T.’nin arkadaşları, görüntü alınmasına izin vermezken büyük şok yaşadıklarını dile getirdi. Ü.T.’nin yurttaki arkadaşları, “Sabaha kadar uyuyamadık. Denizli’de yurt ve öğrenci evleri tartışmalarının üzerine bu olay çok kötü oldu” dedi.

Ü.T.’nin bir arkadaşı ise, “Son zamanlarda kilo almaya başlamıştı. Biz kendisine şişmanladığını, ne yiyip ne içtiğini soruyorduk. Hatta kendisiyle kilo konusunda şakalaşıyorduk. Sessiz, sakin biriydi. Hamile olabileceğini hiç düşünmedik” diye konuştu.

Bir kız öğrenci ise, “Bu olay keşke yaşanmasaydı. Eğer öğrenci evinde yaşansaydı daha büyük sansasyon olacaktı. Orasını düşünmek bile istemiyoruz. 'Başbakan haklı çıktı' diyeceklerdi, öğrenci evlerinde kalan öğrencilerin huzuru iyice kaçacaktı” yorumunda bulundu.

Bu arada parmak izi sistemiyle girişin olduğu yurtta güvenlik önlemleri üst seviyede tutuluyor. Yurdun çevre ise, tel örgü ve yüksek duvarlarla çevrili.

TUTUKLANDI

 

Denizli’deki Kredi Yurtlar Kurumu tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kesip gövdesinden ayırıp, cesedi odasındaki ayakkabı dolabında saklayan ve erkek arkadaşı F.C.’nin askerden izne gelmesiyle de polise teslim olan Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ü.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Denizli’deki Kredi Yurtlar Kurumu tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kesip gövdesinden ayırıp, cesedi odasındaki ayakkabı dolabında saklayan ve erkek arkadaşı F.C.’nin askerden izne gelmesiyle de polise teslim olan Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ü.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

16 Kasım 2013
Etiket; Denizli yurtta doğum, başı kesilen bebek, üniversiteli kız, tuvalette doğum, denizli öğrenci yurdu, öğrenci yurdu doğum Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Hastane Tuvaletinde Doğum!
Bornova'da Üniversiteli Kız Canına Kıydı
Üniversiteli Kızlara Fuhuş Suçlaması
Kız öğrencilerden taciz eylemi
Yıldız Tilbe dinleyerek canına kıydı
Gamze'nin ölümündeki sır henüz çözülemedi
Gamze'nin intihar ettiğini sanmıyorum
Üniversiteli Gamze nasıl öldü?
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir