20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Park Bornova 10 yaşında



Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outlet center'i Park Bornova Outlet Center kaliteli, keyifli ve indirimli alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, İzmir ve Egelilerin destek ve ilgisi ile büyüyen Park Bornova Outlet Center'in bugün 60 satış noktasına ulaştığını anlattı.

Aysel Öztezel, "Merkezimiz, çok değerli yerli ve yabancı markaları outlet fiyatlarıyla tüketiciye ulaştırmaktadır. Diğer yandan market, sinema, bowling, go-kart, çocuk oyun merkezi, restoran ve cafe işletmeleriyle de ziyaretçilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor" dedi.

Park Bornova Outlet Center'in, kolay ulaşılabilen, park sorunu yaşatmayan, tek katlı olması nedeniyle rahat dolaşılabilen bir alışveriş merkezi olduğuna işaret eden Öztezel, "Yaklaşık 33.000 metrekarelik açık alan üzerinde, 17.742 metrekarelik kapalı yapıda yer alan Park Bornova’nın 13.000 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor" dedi. Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, Park Bornova'nın çocuklu aileler başta olmak üzere her yaştan ziyaretçinin alışveriş tercihi olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Ziyaretçilerimizi evimize gelen konuklarımız olarak görüyoruz. Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamayı ise görev kabul ediyor, tüm etkinlik, hizmet ve ürünlerimizi bu anlayışla sunuyoruz. Park Bornova 10 yılda günden güne büyüyen ve gelişen bir aile oldu. Her yıl düzenlediğimiz hediye ve otomobil kampanyalarımızla alışveriş yapan ziyaretçilerimizi ödüllendiriyoruz. Özellikle çocuklara yönelik etkinliklerimiz artık alışkanlık haline geldi. Bizimle birlikte büyüyen çocuklarımız şimdi kendi çocuklarını getiriyor. Bu gerçekten büyük keyifle izlediğimiz bir süreç."

Park Bornova Outlet Center olarak İzmir'in ilk Engelsiz AVM'si olduklarını belirten Aysel Öztezel, “AVM’de engellilere yönelik düzenlemeleri tamamlayarak, önemli bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bornova'da Laka Deresi mevkiinde yanan ormanlık alanda iki koru oluşturduklarını anlatan Öztezel, "Adını aldığımız Bornova'nın kül olan orman arazilerinin onarılmasına katkıda bulunmanın sevincini yaşarken fidanlarımızın kısa sürede yeşerip birer ağaç olmasını keyifle izliyoruz" dedi.

AVM'nin yakınlarındaki Tülay Aktaş, Ege Üniversitesi Onkoloji ve Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi onkoloji servislerine oda tefrişi, cihaz alımları ile destek vermeye gayret ettiklerini kaydeden Öztezel, "Bizi büyüme sürecinde yalnız bırakmayan İzmir ve Egelilerin, hastalık gibi zor zamanlarında yanında olup destek vermek istedik" dedi.

Öte yandan Park Bornova Outlet Center'in değerli aile büyüğü, merhum Doğan Turhan'ın adını yaşatmak üzere İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde 15 öğrenciye eğitim burs verildiğini belirten Aysel Öztezel, Yönetim kurulu üyeleri Engin Turhan ve Ersin Turhan’ın desteği ile sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

25 Kasım 2014
Etiket; park bornova outlet, aysel öztezel, yöresel lezzetler izmir Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Benim Bayramım Resim Yarışması Sonuçlandı
Park Bornova'da Yöresel Lezzetler
Park Bornova'da Sevgi Günü
Park Bornova'da yarı yıl tatili keyfi
Park Bornova Gezegenevi'ne yoğun ilgi
Çocuklar yeni yıl coşkusunu Park Bornova'da yaşadı
Park Bornova'da otomobil heyecanı
Keyfi Sefa'da fasıl keyfi
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir