28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Polisten kaçarken adeta triatlon yaptı ama...



Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir kuyumcunun otomobilini çalan 23 yaşındaki Ü.T. polisten kaçarken, araçla önce 30 metreden şarampole yuvarlandı. Yaralanmadan araçtan çıkan, ardından denize atlayıp kıyıya parelel 100 metre yüzüp karaya çıkan Ü.T. son olarak dengesini yitirince 40 metreden uçuruma düştü. Ağaç dallarına asılı kalan Ü.T'yi Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri kurtardı. Zanlı Hastaneye kaldırıldı. İçmeler Beldesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanına 48 DZ 585 plakalı otomobili ile gelen kuyumcu 30 yaşındaki Engin Demirezen, bagajdaki eşyaları işyerine taşımaya başladı. Bu sırada karşı kaldırımda alkol alan Ü.T, işyerine giren Demirezen'in kontak anahtarını üzerinde bıraktığı otomobili çalıştırıp, hızla uzaklaştı. Aracının çalındığını fark eden Demirezen durumu, polise bildirdi. 155 polis haber merkezi, mobese kameralarından otomobilin kaçış yönünü tespit etti, güzergaha çok sayıda asayiş ekibini sevk etti. Cumhuriyet Caddesi'nden Kayabal Caddesi'ne aşırı hızlı ilerleyen Ü.T. ile ekipler arasında kovalamaca başladı.

AĞAÇ DALLARINA ASILI KALDI

Aşıklar Tepesi mevkisi yönüne giden Ü.T'nin yönetimindeki otomobil, aşırı hızlı girdiği virajı alamadı. Önce kaldırıma, ardından tahta direğe çarpan otomobil, İçmeler Liman İskelesi yolundaki 30 metrelik şarampole uçtu. Beton zemine düşerek hurdaya dönen araçtan yara almadan çıkan Ü.T., uçurum kenarındaki polisleri görünce yakalanmamak için denize atladı. Kıyıya paralel 100 metre yüzüp polislerden uzak bir noktadan karaya tekrar çıkan Ü.T., 40 metrelik sarp arazide tırmanmaya başladı. Zirveye çıktığı sırada dengesini yitiren Ü.T., aşağı düştü. Deniz kıyısındaki kayalıkların üzerine düşeceği sırada gömleği ağaç dallarına takılan Ü.T., burada asılı kaldı.

AKUT KURTARDI

Kaçtığı polislerden bu kez yardım isteyen Ü.T.'nin kurtarılması için Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ve AKUT ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine bölgeye gelen AKUT ekipleri, tepeden sarkıtılan halatla 40 metreden şarampole indi. Asılı kaldığı yerden kurtarılan yaralı Ü.T., kıyıya gelen Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı'na bağlı ekiplerin botuna alındı. Bota bindirilen Ü.T., İçmeler Belediye Liman İskelesi'nden karaya çıkartıldı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ü.T., tedaviye alındı. Yapılan kontrolde alkollü olduğu tespit edilen Ü.T.'nin kolunda kırık, belinde incinme ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu belirtildi. Henhangi bir sabıkasının bulunmadığı kaydedilen Ü.T.'nin 3 gün önce iş bulmak amacıyla Marmaris'e geldiği ve çabaları sonuçsuz kalınca bunalıma girdiği öğrenildi. Tedavisinin tamamlanmasının ardından Ü.T.'nin emniyete götürüleceği belirtildi. Çalınan aracın sahibi kuyumcu Engin Demirezen, "Dükkanıma eşya taşıyordum. Aracımın çalıştığını fark ettim. Önce arkadaşlarım şaka yapıyor zannettim sonra birinin kaldırıma çarparak aracımı kaçırdığını gördüm. Arkasından koştum ama yetişemedim. Hemen 155 ihbar hattını aradım. Yaşanılanların hala bir rüya ve şaka gibi olduğunu zannediyorum. Aracımı çalan şahıstan şikayetçiyim" dedi.


Habere ait videoyu izlemek için tıklayın
18 Nisan 2013
Etiket; Marmaris, triatlon, kaçış Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Marmaris'in 44 hektar zümrüt yeşili karardı
Marmaris'te orman yangını
Marmaris'te motosiklet cinayeti
Koy temizliğini turistler yaptı
"Afrika koşar adım Ege ve Akdeniz'e yaklaşıyor"
Dünya ile eş zamanlı kıyı temizliği
Marmaris'te 4 bin yıllık batık bulundu
Marmaris'te silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir