THY bir dünya devine daha sponsor oldu

Türk Hava Yolları, Almanya’nın Borussia Dortmund takımına 3 yıllığına sponsor oldu. THY, Borussia Dortmund’u yurtdışı uçuşlarında lüks uçaklarıyla taşıyacak. Signal Iduna Park Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısına THY Genel Müdürü Dr. Temel Kotil, Borussia Dortmund Kulüp Başkanı Hans Joachim Watzke, takım antrenörü Jürgen Klopp katıldı.

Borussia Dortmund Kulüp Başkanı Hans Joachim Watzke, "THY gibi güç bir hava yolu şirketinin bize sponsor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. THY ile ortaklık yapmamız bize ayrı bir onur verdi. Bizi yerel bir takım gibi nitelendirenler olmasına rağmen THY ile ortaklığımız bizim nasıl bir dünya takımı olduğumuzu gösterdi” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise, ’’Borussia Dortmund ile THY arasında bazı benzerlikler var. İkisi de çok hızlı yükseliyor ve dünya markası oluyorlar. THY kendi kaynaklarını israf etmeden, dikkatli bir şekilde kullanan ve verdiği kararı yerine getiren bir kuruluştur. Bizim yolcularımız müşterilerimiz değil, bizim evimize gelen misafirlerimizdir. Bu da bizi dünyanın en iyileri arasında yer almamızı sağlıyor. Tük Hava Yolları gelecek yüzyılda dünyanın en iyisi olacaktır" diye konuştu.