Kula Belediyespor'da 2. Lig heyecanı

Erkekler 2. Ligi’nin yeni ekiplerinden Kula Belediye Spor yeni sezon çalışmalarına başladı. Filenin Aslanları, tarih yazmaya devam ediyor. Kula’yı filede temsil eden Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 3. Lig Şampiyonu olarak 2. Lig’e yükseldi. 


HEDEFİMİZİ DAİMA YÜKSEK TUTACAĞIZ
Takımın başında bulunan antrenör Mehmet Eroğul, hedeflerinin daima yüksek olduğunu ve bunu adım adım gerçekleştirdiklerini belirtti. Eroğul sözlerini şöyle sürdürdü: 2. Lig’de iyi voleybol oynayıp, 1.Lig’e yükselmek için gerekli kadroyu kurmayı hedefleyen kulübüm transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle sporcuların hiç bir sıkıntı yaşamayacakları, tam anlamıyla bir aile ortamında bulunarak voleyboldan büyük keyif alacaklarına inanıyoruz" dedi.


Konuyla ilgili konuşan Kula Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş, “Bölgesel ligle başladığı başarı yolculuğunu sürdüren filenin Aslanları, Kula’yı bir kez daha gururlandırdı. 2 yıl gibi kısa bir sürede 2. Lige kadar yükselerek, yeni hedef olarak 1. Ligi ve Avrupa Kupasını belirledik. 2. Lig’e yükselen takımız bu alanda en iyisi olmak için çalışmalarını sürdürüyor. 2. Lig’de de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmek istiyoruz Biz maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta belediye başkanımız Selim Aşkın olmak üzere herkesi teşekkür ediyorum" diye konuştu.