Göztepe kart kurbanı

Göztepe ilk maçta görevden alınan Erhan Altın’ın yerine takımın başına getirilen Özgür Zengin’le çıktığı ilk sınavda İnegölspor’a deplasmanda 1-0 yenilirken Başkan Hüseyin Altınbaş, “Takımlar maçı 11’er kişi tamamlasaydı, skor farklı olurdu" dedi. 

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda iki haftada 1 puan alarak 14’üncü sıraya gerileyen sarı kırmızılı ekibin başkanı, "Oyuna çok iyi başladık. Duran toptan yediğimiz gol ve kırmızı kartlar dengemizi bozdu" diye konuştu.

İlk yarıda Tolga’nın, ikinci yarıda ise rakip takımdan Mustafa’nın kırmızı kart gördüğünü hatırlatan Başkan Altınbaş, “Biz 10 kişi kaldıktan sonra bile oyunu rakip sahaya yığdık ama İnegölspor da eksilince futbolcularımız gereksiz bir rehavet içine girdi. Ben yine de takımın genel performansından memnunum. En azından ruhsuz değildik. Bir maç kazandıktan sonra arkası gelecek” ifadelerini kullandı. Hüseyin Altınbaş, İnegöllü yöneticilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

3 FİRE VERDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 2 haftayı 1 puan geçerek lider Tokatspor’un 5 puan gerisinde kalan Göztepe, İnegölspor deplasmanında 3 fire birden verdi. Tolga’nın kırmızı kart gördüğü karşılaşmada omuzunda kırık meydana gelen Aytek’in yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Üst adelesinden sakatlanan Halil Akbunar de 2 hafta yok. Göztepe, cuma günü seyircisiz maçta Dardanelspor’u ağırlayacak.