Kuzeyin oğlu Çeşme'yi coşturdu

 Çeşme'de düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yılı kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Volkan Konak, hayranlarını coşturdu.

Çeşme Amfitiyatro'daki halka açık konserde, 'Yarim Yarim, Gurbet, Mimoza Çiçeğim, Benim Yarim Gelişinden Bellidir, Dertliyim Kederliyim, Maçka Yolları, Denizde Karatı Var, Cerahpaşa' gibi 20 sevilen şarkısını sinevizyonda gösterilen fotoğraflar eşliğinde sesleniren Volkan Konak, sahne performansıyla dikkati çekti. Nazım Hikmet'in şirlerinden oluşan bir kolajı da seslendiren Konak, yaklaşık 8 bin izleyiciye unutulmaz bir gece yaşattı.

Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Faik Tütüncüoğlu’nun da zaman zaman alkışlarla eşlik ettiği konserin ortasında Çeşme'nin kurtuluşunun 91'inci yılı nedeniyle İzmir Marşı eşliğinde havai fişek gösterisi yapıldı. Gösteri sırasında Volkan Konak elinde Türk bayrağı olan küçük bir kız çocuğunu sahneye çıkartıp elinden tutarak marşa eşlik etti. Konak, konser sırasında türkülerinin arasına her konserde yaptığı gibi sohbetini de ekledi. 

Şarkıların ve türkülerin esprili fıkralarla, Atatürkçü, duygusal konuşmalarla harmanlanan kabare tadındaki konser, aniden bastıran şiddetli yağmur nedeniyle planlanan saatten önce sona erdi. Konserin sonunda sanatçının hayranları tiyatroyu terk etmeyip dakikalarca yağan yağmurun altında fotoğraf çektirdi.