Bostanlıspor'da basketbol şubesine özerk yönetim

 Basketbolda, Bölgesel Ligdeki hedefi 2. Lig olan Bostanlıspor, basketbolda özerk bir yönetim kurdu. 
İlk toplantısını dün gece yapan Bostanlıspor Basketbol Şube Yönetimi, Karşıyaka Kulübü’nün tribün liderlerinden restoran işletmecisi Altar Toker’i şube başkanlığına getirdi.


Toker, düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, “Bostanlıspor mahallemizin kulübü. Basketbol takımında forma giydim. Vefa borcumu ödemek için kulüp başkanı Avni Erboy’a öneri götürdüm. Kendisi sıcak baktı ve şubeyi özerk hale getirerek, kendi yönetimimizi kurduk. Şimdi el ele vererek Karşıyaka ve Türk basketboluna yepyeni gençler kazandıracağız. Bu oluşum için Avni Erboy’a şahsım ve yönetimin adına teşekkür ederim. Avni başkanın talebi halinde Bostanlıspor’un diğer branşlarına da destek olacağız” dedi.


Altar Toker başkanlığındaki Bostanlıspor Basketbol Şube Yönetiminde, Basketbol lisansı halen Bostanlıspor’da olan, Pınar Karşıyaka’nın eski başkanı, KSK’nin başkan adayı Mutlu Altuğ, bir süre önce Pınar Karşıyaka’daki genel menajerlik görevinden alınan Levent Türknas’ın yanı sıra şu isimler bulunuyor: Mustafa Celep, Osman Kırkpınar, Egemen Dinçer, Cengiz Bakır, Şekip İriboz, Metin Yıldırım, Serhan Ergüven, Serkan Toktay, Erkan Günindi, Ali Ertan, Süleyman Yakakaral, Güçlü Aydoğdu, Kaan Avcı, Atakan Aylan, Hakan Güngör, Murat Özdil.
Bostanlıspor Basketbol Şube Yönetiminin oluşturduğu transfer komitesi bugün antrenör sorununu çözecek ve hemen transfere başlayacak. İlk etapta Karşıyakalı boşta kalan oyuncularla görüşülecek.