Başkan Tartan, Roteryenlere hitap etti

Konak Rotary Kulübü Konak Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Hakan Tartan’ı konuk etti. Tartan üyelere hitaben yaptığı konuşmada “Şehir ve İnsan” faktörüne değindi.

 
İzmir’in çok güzel bir şehir olduğunu fakat daha da gelişebilmesi için bir kent öyküsünün olması gerektiğini ifade eden Tartan,

“Hep birlikte çalışırsak neden İzmir bir eğitim üssü, turizm üssü, sağlık üssü olmasın. Bu kentin öyküsünü birlikte yazmak, birlikte oluşturmak ve ortak akılla yürümek gerekir” dedi.
Konak Belediyesi’nin Türkiye’nin en başarılı belediyesi seçildiğinin altını çizen Tartan, bunun bir ekip işi olduğunu belediye olarak birçok sosyal etkinliğe imza attıklarını belirtti. Kadınların sosyal hayata kazandırılması için birçok kadın merkezi açtıklarını ifade eden Tartan aynı zamanda İzmir’de yaşayıp da hiç denize girmemiş vatandaşları denizle tanıştırdıklarını kaydetti. 25 bin kişiyi denize götürdüklerini bunlardan 12 bin 500’nün ilk kez denize girdiklerini söyleyen Tartan, “Halkımızı mutlu etmek bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.


Kadınlar için açılan merkezlerin yanında yine kadınlar için futbol, basketbol, hentbol ve erkekler için voleybol takımları kurduklarını anlatan Tartan yazın susuz kalan sokak hayvanları için de parklara ve çevreye suluklar koyduklarını belirtti.
Toplantının sonunda Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin, Tartan’a bir teşekkür plaketi sundu.