Bornova'da dehşet, döve döve adam öldürdüler...

Bornova'da, bir süre önce evlenen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya, sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Başına ağır darbeler alan Kaya, kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Küçük Park 166 Sokak'ta meydana geldi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Bornova Küçük Park'ta 3 ayrı mekan işleten Erkan Kaya, işyerini kapattıktan sonra yakındaki bir arkadaşını ziyaret etti. 

Binadan çıkan Kaya'nın yolu kimliği belirsiz 7- 8 kişi tarafından kesildi. Tekme ve yumruklarla saldıran bu kişiler Kaya'yı kanlar içinde bırakırken, başını bir vitrine defalarca vurdu. Bir süre sonra vitrin camı parçalandı. Saldırganlar, olay yerine yakın bir noktaya park ettikleri hafif ticari araca binerek kaçtı.

DEHŞETE TANIK OLDULAR

Kısa bir süre önce Betül Kaya ile hayatını birleştirdiği öğrenilen Kaya'nın uğradığı saldırıya, o sırada açık olan simit salonundaki gençler tanık oldu. Yaşadıkları dehşetle şoke olan gençler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu ağır yaralı Erkan Kaya, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın ambulanstan indirilişi sırasında sağ kolunda eşinin fotoğrafı ve isminin yazılı olduğu dövme dikkati çekti. Tedaviye alınan Kaya, hastaneye götürülüşünden kısa bir süre sonra öldü. Kaya'nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. 

SALDIRGANLAR ARANIYOR


Vücudunun çeşitli yerlerinde kesi yaraları ve kırıklar bulunan Kaya'nın özellikle başına iki ve göğsüne aldığı bir darbe ile ağır yaralandığı kaydedildi. Kaya'nın, kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından netleşeceği kaydedildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken saldırganların kimliğiklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.