1907 İzmir Fenerspor destek bekliyor

 Sekiz yıldır İzmir futbolunda devrim niteliğinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren 1907 İzmir Fenerspor, yerel yönetimlerden destek bekliyor. 


1907 İzmir Fenerspor, Fenerbahçe Spor Okulları’nda bulunan teknik kadroların desteğiyle mevcut yapısında 10 tane antrenör ile çalışarak, geleceğin yıldızlarını eğitiyor. İl bazında tüm kategorilerde (U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16,U-17, U-19, 1.A.K.) müsabakalara katılıp, çeşitli kategorilerde de kupa alma başarısı gösteren 1907 İzmir Fenerspor, Türkiye finallerine katılım başarısını da elde ediyor.


Fenerbahçe'ye futbolcu yetiştirme görevini yerine getirirken, Fenerbahçe'ye transfer olamayan oyuncuları da İzmir sporuna kazandıran 1907 İzmir Fenerspor’da kulüp başkanı İsmail Karabulut, kulübün kurulduğu günden bu yana kurumsal bir yapıya kavuşması için çok fedakarlık gösterdiklerini belirterek, “Kurumsal yapıya kavuşmak için çok çaba sarf ettik. Ancak bizim çabalarımız tek başına yeterli olmuyor. Biz İzmir’deki genç yetenekleri öncelikli olarak Türkiye’nin köklü kulübü Fenerbahçe’ye ve daha sonra İzmir’imizin farklı kulüplerine kazandırıyoruz. Biz bu önemli misyonu üstlenmemize rağmen genç oyuncularımızın idman yapacağı saha konusunda büyük sorunlar yaşıyoruz. Bu sebeple, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nden idman sahası konusunda daha fazla destek bekliyoruz” dedi.


Daha önce de uzun yıllar İzmir Maliyespor’da görev yapan 1907 İzmir Fenerspor takımının teknik sorumlusu Atilla Güncü ise, yeterli desteği gördükleri takdirde, çabalarının karşılığında Türk ve İzmir futbolunun kazanacağını belirtti.