Koltuk değnekli Türkiye güzeli

"Best Model Of Turkey 2007" birincis ve "Best Model of the World 2007" ikincisi olan 2009'da Miss Turkey 2009 ikincisi seçilen İzmirli ünlü manken Senem Kuyucuoğlu, sağ ayağı alçılı halde İzmir Bayraklı Adliye Sarayı'na gelip suç duyurusunda bulundu.

Annesi, ablası ve avukatı ile birlikte koltuk değneği yardımıyla adliyeye gelen Senem Kuyucuoğlu, Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere muhabere kalemine evrak teslim etti. Suç duyurusunda bulunduğu kişinin adını gizleyen Kuyucuoğlu, "Bir kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Ancak şu aşamada bunu kendisinin bilmesini istemiyorum. Yeri geldiğinde basın toplantısı düzenleyip bunu açıklayacağım" diye konuştu. Bir ayağı alçıda olan Senem Kuyucuoğlu, adliyeye annesi Nergis Kuyucuoğlu ve avukatı Nuray Rüzgar ile birlikte geldi. Sağ ayağı alçılı olan ve yürümekte zorluk çeken genç manken, avukatı ile birlikte adliye D-1 Blok 2 Muhabere Bürosu’na gitti. Kuyucuoğlu'nun avukatı Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere hazırladığı şikayet dilekçesini kaleme teslim etti.

Yaklaşık bir saat adliyede kalan Kuyucuoğlu, adliyeden merdivenlerden annesinin yardımıyla inebildi. Kimin hakkında şikayetçi olduğunu soran gazetecilere Kuyucuoğlu, “Şikayet ettiğim kişinin şu anda bundan haberi olsun istemiyorum. Konusunu ve şikayetimle ilgili açıklamayı zamanı gelince yapacağım” dedi. Kuyucuoğlu, hakkında asılsız haber yapıldığı taktirde yasal şikayet hakkını kullanacağı uyarısından sonra adliyeden ayrıldı.

Yaklaşık 4 aydır ABD'de yaşayan Senem Kuyucuoğlu, 17 Şubat'ta Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Manken Senem Kuyucuoğlu, önceki gece ayağı sargılı bir şekilde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Kuyucuoğlu, "Topuklu ayakkabıyla merdivenden uçtum" demişti. Senem Kuyumcuoğlu’nun bir zamanlar Kenan İmirzalıoğlu ve en son olarak “Yalan Dünya” dizisinde oynayan Hakan Meriçliler ile aşk yaşadığı basına yansımıştı.