Manisaspor'da isyan

Manisaspor'da peş peşe gelen Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu galibiyetlerinden sonra, Orduspor deplasmanında  alınan 2-0'lık yenilgi üzüntüye yol açarken, hakeme de büyük tepki var.

Teknik direktör Kemal Özdeş,  hakem Murat Özcan’ın, maçın ağırlığını kaldıramadığını savunarak, "Ben hakemin verdiği kararları değil, gösterdiği kartları ve standartlarını sorguluyorum. Bu konuda şikayetçiyim" diye konuştu.

Ordu’da kötü oynadıklarını ve yenilgiyi hak ettiklerini belirten Özdeş şöyle konuştu:

"Bahane aramıyorum. Yenilginin tek sorumlusu benim. Ancak TFF yetkilileri bu maçı izlemeli. Bekir ve Hikmet’e gösterilen sarı kartlar bizi oyundan kopardı. Aleyhimize verilen penaltı sorgulanmalı. Başından beri adil, hakça bir lig istediğimizi söylüyoruz. TFF için bu lig ne anlam taşıyor bilmiyorum ama herkesi daha dikkatli olmaya çağırıyorum." 

BEKİR KARŞIYAKA MAÇINDA YOK

Orduspor deplasmanında dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Bekir, cumartesi günü oynanacak Karşıyaka maçında forma giyemeyecek. Dünkü antrenmanını Orduspor tesislerinde yapan siyeh beyazlı ekip, gece uçağı ile Manisa’ya döndü.

Karşıyaka maçı öncesi taraftarlara çağrı yapan Asbaşkan Mustafa Pekçetin, "Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sahaya atılan yabancı maddelerden para cezası gelecek. Karşıyaka maçında herkes daha dikkatli olmalı. Taraftarlarımızın Fair Play ruhuna uygun davranıp, sadece takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" dedi.

Bu arada yönetim Karşıyaka derbisinin bilet fiyatlarını kale arkası ve Tarzan Tribüne 10, kapalı alt 20, VIP 30 TL olarak açıkladı.

H