Saldırgan çatışmada öldürüldü

Ankara Dikmen'deki roketatarlı saldırının ardından kayıplara karışan saldırganlar, yaklaşık 3 buçuk saat gibi kısa bir zamanda polis tarafından bulundu. Konya yolu üzerinde polisle çatışmaya giren saldırganlardan biri ölü ele geçirilirken birisi de yaralı olarak yakalandı. Şahısların üzerinde tabanca ve el bombası çıktı.

Dikmen'de polisevine roketatarlı saldırı düzenleyen ve Konya yolunda polisle girdiği çatışmada ölü geçirilen saldırganın Muharrem Karataş olduğu öğrenildi. Karataş'ın geçtiğimiz mart ayında AK Parti Genel Merkezi'ne yönelik lav silahlı saldırının da faili olduğu iddia edildi. Polisle çatışmaya giren ve yaralı ele geçirilen şahsın ise Serdar Polat olduğu bildirildi.

MERMİ İZİNİN ÜZERİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Dikmen'de roketatar mermisinin isabet ettiği emniyet genel müdürlüğü ek binasına Türk bayrağı asıldı. Dikmen'deki Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ve polisevine yapılan roketatarlı saldırı sonrası, mermilerden birinin isabet ettiği emniyet genel müdürlüğü ek binasındaki mermi izinin üzerine Türk bayrağı asıldı.