Şampiyonluğu kutladılar

Alltınordu Futbol Akademisi öğrencilerinin forma giydiği Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu Yıldız Erkek Futsal Takımı, Türkiye şampiyonluğunu okulda düzenlenen törende davul zurna eşliğinde kutladı.

Altınordu Futbol Akademisi U13 takımında forma giyen oyuncuların eğitim gördüğü Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu Yıldız Erkek Futsal Takımı, Çorum'daki Türkiye finallerinde mutlu sona ulaşmasının ardından şampiyonluğu okulda düzenlenen törende davul zurna eşliğinde kutladılar.

Finalde Denizli Basma Sanayi Ortaokulu ile karşılaşan Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu mücadeleden 4-3 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğa ulaşırken, ilk kez bu sevinci yaşayan öğrenciler için eğitim gördükleri okulda tören düzenlendi.

Antrenörlüğünü Altınordu Futbol Okulları antrenörlerinden Nur Özkartal'ın yaptığı Kazım Karabekir Ortaokulu'ndaki törene Okul Müdürü Selçuk Süleyman Atılgan, Müdür Yardımcısı Özgen Aydoğan, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende şampiyonluk pastası kesilirken, daha sonra oyuncular okul bahçesinde davul zurna eşliğinde oynayarak mutluluğu bir kez daha yaşadılar.