Ayşe ile babası Neco'nun gözyaşları

Bodrum'da konser veren Ayşe Özyılmazel, babası Neco’nun eşi İdil ve çocukları ile kendisini dinlemeye geldiğini görünce duygusal anlar yaşadı. Yaklaşık iki yıldır babasıyla ailesini görmediğini belirten Özyılmazel, şarkısını bitirdikten sonra sahneden gözyaşları içinde inerek babasına sarıldı, daha sonra konserine devam etti.

Bodrum İlçesi Konacık Beldesi’ndeki Avenue Bodrum AVM’de, Ayşe Özyılmazel, DJ Yasemin Şefik ile konser verdi. Özyılmazel, konser öncesinde basın mensuplarına çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Özyılmazel, kitabının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtip, "Kalpten Düşme adlı kitabım çıktı. Şehirli ve modern bir kadının, hayata, ilişkilere, ikili ilişkilere, modern hayatın o kendi haline bakışı, sıkıntısı, üzüntüsü, coşkusu, kavuşamaması üzerine bir kitap. 5-6 ay içinde tatile gittiğim yerlerde telefonuma aldığım notlar sonucunda oluştu. Arkadaşlarım eğlenirken ben bir köşede aklıma gelenleri not alıyordum. Çok doğal ve içten olduğuna inanıyorum. Okurlardan gelen tepkilerde aynı yönde oldu" dedi.

ÖZYILMAZEL: EVLİLİĞE TEPKİLİ DEĞİLİM

Yaklaşık bir yıldır bir birlikteliği olduğunu dile getiren Özyılmazel, evlilikle ilgili, "Kim istemez ki evlenmeyi. Hepimiz bir yuvamız olsun çocuklarımız olsun isteriz. Bir aşkımız olsun ve onunla bütün bir hayatımızı geçirmek isteriz. Kısmetse olur. Benim evliliğe karşı bir tepkim yok" diye konuştu.

YENİ ALBÜME HAZIRLIK

Özyılmazel, yeni bir albüm çalışmasına hazırlandığını ifade edip, "İskender Paydaş ile bir albüm hazırlıyoruz. İçinde bir çok sürpriz olacak. Birlikte şarkı yaptığımız kişiler olacak. Bu yıl içinde tamamlanacak" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE SAHNEDEN İNDİ, BABASINA SARILDI

 

Açıklamanın ardından sahneye çıkan Özyılmazel konserine 'Kalpten Sabıkalı' adlı şarkısıyla başladı. Konser alanında düzenlenen etkinliği aralarında Ayşe Özyılmazel’in annesi Oya Germen, babası Neco ve eşi İdil Erge, Neco’nun bu evliliğinden olan çocukları Leyla ve Ali Nejat’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi izledi.

Ayşe Özyılmazel, şarkısını bitirdikten sonra babasının kendisini dinlemeye geldiğini fark edince duygulandığını dile getirip, gözyaşları içinde, "Bugün çok heyecanlıyım, çünkü babam gelmiş. Teşekkür ediyorum ona geldiği için. Babalar ve kızları hiç ayrılmamalıdır. Bu çok önemlidir. Bir arada olmalıyız. Hayat hepimiz için zor, hepimizin hataları var, bir arada olmalıyız" diye konuştu.

Kızının konuşması karşında Neco da gözyaşlarını tutamadı ve duygusal anlar yaşadı. Konuşmasını devam ettiremeyen Özyılmazel babası Neco’nun yanına giderek, gözyaşları içinde sarıldı. Yaklaşık iki yıldır görüşmediklerini, kardeşlerini de görmediğini belirten Özyılmazel, "Onları burada görünce çok duygulandım ve heyecanlandım" dedi.

Özyılmazel, kardeşleri Leyla ve Ali Nejat ile sahneye çıkarak 'Enerji' adlı şarkısını seslendirdi, dans etti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Ayşe Özyılmazel, sevenlerine keyfili anlar yaşattı. Özyılmazel zaman zaman seyircilerin arasında dolaşıp, sevenlerine karşı sıcak davranışlarda bulundu.