Denizlispor karıştı

Denizlispor taraftarları, yeşil siyahlı takımlarının 4-0 kaybettiği Ankaraspor mücadelesinin ardından protokol tribününün çıkışında Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetimi istifaya çağırdı.

Polis ve taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, bazı futbolseverlerin emniyet güçlerine saldırı girişimi oldu. Bunun üzerine polis biber gazı ve copla olaylara müdahele etti. Kısa süren gerginliğin sonunda polis, taraftarların 5 dakika daha protesto yapmasına izin verdi. Yeşil siyahlılar, 5 dakika daha yönetim aleyhnine tezahürat yaptı.

DAYAT'TAN İSTİFA SİNYALİ

Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat, 4-0’lık yenilginin ardından başarısızlığın tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyleyerek istifa sinyalleri verdi. Dayat, "Denizlispor’a yararı olacaksa istifa edeceğim. Bu akşam yönetimle görüşerek kararımızı vereceğiz. Elimizdeki malzeme maalesef bu. Kadromuz yetersiz. Çorba yapmaya çalışırken, tuz ve karabirer arıyorum. Sadece un yetersiz geliyor. Oyuncular iyi mücadele ediyor ama kalitemiz yeterli değil” dedi.