Sahaya atlamak zorunda kaldık!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta çıkan olaylardan dolayı tamamlanmadan ertelenen derbide 12’si çocuk 67 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 67 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Atatürk olimpiyat stadyumunda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçında, siyah beyazlı taraftarların sahaya girmesiyle çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan 67 kişi Başakşehir Polis Merkezine götürülerek ifadeleri alındı.

Şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Polis merkezinin önünde gözaltına alınan arkadaşını bekleyen bir Beşiktaş taraftarı olayı şöyle anlattı: "Beşiktaş tribünlerinde 100-150 kişilik bir grup vardı. Zaten gerginlik yaratmaya çalışan bir gruptu. Onlar son dakikada ortamın gerilmesiyle birlikte sahaya girdiler. Onlar sahaya girince taraftarlar onlara tepki göstermeye başladı. Bununla birlikte olaylar peşi sıra gelmeye başladı zaten. Bu olayı gerçek Beşiktaş taraftarının yaptığını düşünmüyorum" dedi.

Gözaltına alınan bir Beşiktaş taraftarı ise, "Herzamanki gibi hakemler isyan ettirdi bizi. Yapacak bişey yok. Sahaya atlamak zorunda kaldık. Atladık. " dedi.