Bilic'in morali bozulmuş

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, teknik direktör Bilic'in, hakem kararları nedeniyle yaşadığı moral bozukluğunun devam ettiğini söyledi. Beşiktaş ile Galatasaray arasında Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında dün akşam oynanan karşılama, uzatma dakikalarında taraftarların sahaya girmesi nedeniyle hakem Fırat Aydınus tarafından tatil edilmişti. Maçın ardından Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic ve Siyah Beyazlı oyuncuların morallerinin oldukça bozuk olduğu gözlenirken, A takımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek teknik heyet ve futbolcularla görüştü.

Kavalcı, bugün Akaretler'deki kulüp binasında yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi gazeteciler ile yaptığı kısa sohbette oyuncuların dün akşama göre daha iyi durumda olduğunu belirtti. Kavalcı, sabah yapılan antrenman öncesi futbolcularla bir süre görüştüğünü ve oyuncuların morallerini düzeltmeye çalıştıkları dile getirdi.

Teknik direktör Bilic'in karşılaşma sonrasında yaşadığı üzüntünün sürdüğünü de belirten Kavalcı, şunları söyledi.

"Oyuncularımızın moralleri düzeltmeye çalışıyorlar. Sabah yapılan antrenmanda kendileri ile görüştüm. Önümüzdeki hafta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçına konsantre olmaya çalışıyorlar. Bilic'in dün akşam yaşadığı üzüntü az da olsa sürüyor. Özellikle hakem Fırat Aydınus'un verdiği kararlar hocamızın moralini daha da bozdu. Kendisi ile yaptığım görüşmede hakemin ikili mücadelelerde rakip takımın lehine kararlar vermesi ve özellikle Burak Yılmaz'ın topu eli ile kontrol ettiği pozisyonun golle sonuçlanması hocamızın moralini daha da bozdu."