Denizlispor'da beklenen son

PTT 1'inci Lig’de geride kalan 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 4 puan toplayıp 16’ncı sıraya gerileyen Denizlispor, teknik direktör Serdar Dayat’la yollarını ayırdı.

Yönetimin ''Son şans'' olarak değerlendirdiği Ankaraspor maçında alınan 4-0’lık yenilgi sonrası görevi bırakan Serdar Dayat, istediği transferlerin yapılmadığını ve mevcut kadronun yetersiz olduğunu belirterek, "Denizlispor’a başarılar diliyorum" dedi.

"GİDERSEK KAOS OLUR"

Bu arada Ankaraspor mağlubiyeti sonrası tribünlerin istifaya davet ettiği Başkan Süleyman Urkay, "Bu işi bizden iyi yapacağını iddia eden varsa, çıksın aday olsun, kendisine yol verelim" dedi. Denizlispor’un kimsenin tapulu malı olmadığını dile getiren Urkay, "Benim istifam çare olacaksa, bir dakika durmam. Ancak bu yönetim giderse, kulüpte büyük kaos yaşanır. Denizlispor’a bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok" diye konuştu.

"MESSİ'Yİ ALAMAZDIK"

Serdar Dayat’ın istediği transferler yapılmadığı ve kadronun yetersiz olduğu görüşüne katılmadığını sözlerine ekleyen Başkan Urkay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz ona Messi’yi, Ronaldo’yu alacağız demedik. Bütçemizi ve kimleri alabileceğimizi iyi biliyordu. Ankaraspor maçı öncesi ayrılık gündeme geldi, kendisine son bir kez şans verdik ama olmadı. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Sonuçta bu kulüp için ter döktü, emek verdi."