Aysal: Hoca aramadım ama gerekirse...

Galatasaray Kulübü, Odeabank ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Odeabank, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın İsim Sponsoru oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya katıldı.

İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim ile olası alınacak bir karar sonrası hemen teknik direktör arayışlarına başlayacaklarını ve kurumun prensiplerinin önemli olduğunu, bu konuda gerekirse yetkileri kullanacaklarını dile getirdi. 

Başkan Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile oturup 48 saat içinde bir karar alacaklarını belirterek, "Bu işler nasıl gelişti, nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil. Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yönetim kurulumuzda bu konu konuşulacak. Ortada sorun olmasa bile çok konuşulursa sorun oluşur. Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih hocanın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor. Bu konu kısa sürede neticelendirilecektir" dedi.

Şu ana kadar hiçbir teknik direktörle görüşmediklerini dile getiren Aysal, "Net bir şekilde söylüyorum, ben hoca aramadım, kimseye yetki de vermedim. Ama olursa, gereken profesyonelleri takıma kazandırırız" diye konuştu.

Aysal, sözlerine şöyle devam etti;

"Kimseye kırgınlığım yok. Benim kimseye kırılma lüksüm yok. Galatasaray benim yükümlülüğümdür. Galatasaray'ın kurumsal yapısı ve kendi içinde iyi çalışması için gayret ediyoruz. Kurumun prensipleri çok önemli, bu konuda gerekirse yetkileri kullanırız." 

Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Felipe Melo hakkında ise Aysal, "Klasik bir kırmızı kart olayı gördüm. Sahadan çıkarken gayet tabii o adrenalin yapısıyla normaldir. Saygısızlık değildir. Benim oyuncum Beşiktaş seyircisine asla saygısızlık etmez" şeklinde konuştu.