Göztepe'de ipler yine gerildi

Göztepe'nin Ziraat Türkiye Kupası 2'nci kademe karşılaşmasında Altınordu’ya penaltılarla yenilerek elenmesi ipleri yine gerdi. Ligin ilk haftasında Gaziosmanpaşa beraberliğinin ardından görevden alınan teknik direktör Erhan Altın’ın yerine takımın başına getirilen Özgür Zengin, 3'üncü maçta ikinci mağlubiyete engel olamazken Başkan Hüseyin Altınbaş, genç çalıştırıcıdan rapor istedi.

Özgür Zengin’le detaylı bir görüşme yapan Başkan Altınbaş, kötü gidişin nedenlerini ve yapılabilecekleri konuştu. Başkan Altınbaş, toplantıda Zengin’den üst sıralara tırmanmak ve taraftarların gönlünü almak için bu hafta deplasmanda oynanacak Konya Anadolu Selçukluspor maçından galibiyetle dönmelerini istedi. Özgür Zengin başkana ise en kısa sürede toparlanacakları sözünü verdi.

HALİL DÖNÜYOR MESUT BELKİ

Göztepe'de sakatlığı süren isimlerinden Halil Akbunar takımla antrenmanlara başladı. Düz koşulara devam eden Mesut’un da Konya deplasmanına yetişme ihtimali bulunduğu bildirildi. Sarı kırmızılılarda tek maçlık cezası biten Tolga zorlu deplasmanda kadroda olacak. Omzunda kırık bulunan Aytek ve üst adalesinde yırtık meydana gelen Osman, bu hafta da oynayamayacak.