İzmir'de evcil hayvan fuarı

İzmir Uluslarası Fuar Alanı’nda Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Pet Show 2013 Evcil Hayvan Fuarının açılış kurdelesini çocuklar kesti.

Fuar alanındaki 4 No'lu Holde düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Açılışta ana okulu öğrencilerinin dans gösterisi alkışlandı. Televizyonda 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında beğenilen yetenekli köpek Tarçın bu kez evcil hayvan fuarında yine hayranlarının gözdesi oldu. Göterisinde kendisini izleyenleri hayran bırakan Tarçın'a çocuklar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Açılışın ilk gününe sihirbaz gösterisi, köpek kıfafetleri defilesi, palyaçolar, çocuk tiyatrosu, animasyon gösterilerileri renk kattı. 29 Eylül’e kadar açık kalacak fuarda AKS kurtarma ekipleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü K9 köpeklerinin gösterileri ve kedi, köpekler kuşlar ve kemirgenlerin yarışlarına sahne olacak.

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İzmirli ailelere seslenerek özellikle çocukların neşeli saatler geçireceği fuara çağırırken şöyle dedi:

"Fuarda çocuklara küçük yaşta hayvan sevgisisini tattırmak istiyoruz. Bu fuara düzenlendiği 16 yıldır gelip te mutlu ayrılmayan hiç bir çocuk yok. Evcil hayvanlar hayatımızın bir parçası. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bilgisayarlarında, televizyonlarında gördükleri bir çok hayvanı ilk kez burada dokunma mesafesinde tanıma fırsatı bulacaklar. Ayırıca 60 stantın kurulduğu fuar alanında evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, bakım ve eğitim, ürünleri, aşı, tıbbı malzeme, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler ziyaretçilere tanıtılacak."