Gezi destekçisi modacıdan müthiş itham!

Gezi Parkı eylemlerine aktif destek veren ve Ulusalcı Modacı diye tanınan Barbaros Şansal, gündemi sarsacak müthiş bir iddia ortaya attı.

Gezi eylemcilerinin düzenlediği bir forumda konuşan modacı Barbaros Şansal, palalı saldırganla ilgili yaptığı açıklamada, palalı saldırı olayını CHP'nin organize ettiğini, Gürsel Tekin'in de bu durumu bildiğini ileri sürdü.

Şansal video kaydında şu ifadeleri kullanıyor:

"Taksim'de bir cafede İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana, Talimhane'den palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını ve bunu AKP'nin üstüne atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı."

Foruma katılanların "Palalıyı AKP kurtardı" şeklindeki sözleri üzerine de Şansal, "AKP kurtarmadı. Hukuki prosedür vardı" şeklinde cevap verdi. Palalı diye anılan Sabri Çelebi Gezi Parkı olayları sırasında Taksim'de eylem yapan gruptakilere palayla saldırmış ve ardından gözaltına alınmıştı. Palalı saldırgan serbest bırakılmış ve ardından Fas'a kaçmıştı. Sabri Çelebi, dönüşünde tekrar gözaltına alınmış ve yine serbest bırakılmıştı.

Rota Haber