Bucaspor Başkanı: Bektur dönemini inceleyeceğiz

Bucaspor'da istifa eden Mehmet Bektur’un yerine başkanlık koltuğuna oturan Hüsnü Kaya, 10 Ekim’de yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olacağını, ayrıca Bektur döneminde asbaşkanlık yapmasına rağmen kendisinin hesapları bilmediğini bunları inceleyeceklerini açıkladı.

Kulübün zor günler geçirdiğini belirten Kaya, "O tarihe kadar herhangi bir isim başkanlık için başvuru yapmazsa ben görevime devam edeceğim. Ekonomik olarak zor dönemler geçiriyoruz. Ancak asla gemiyi terk edecek değiliz. Kongrede yeni isimleri listeme alacağım. Şu anda belirlediğim kimse yok. Bucaspor’a katkı koyacak herkese kapımız açık" ifadelerini kullandı.

Bu sezon yaklaşık 10 milyon TL ödeme yapmaları gerektiğini belirten Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhasebeden gelir gider tablosunu istedik. Mehmet Bektur döneminde harcanan paraları inceleyeceğiz. Bektur’un zamanında asbaşkan olmama rağmen bana hiç bilgi verilmedi. Tüm hesapları çıkarıp yol haritamızı belirleyeceğiz. Kongrede Bektur da dahil tüm eski başkanlarımız yönetime girebilir. Tek amacımız daha güçlü bir Bucaspor yaratabilmek. 10 Ekim’de çoğunluğun sağlanamaması halinde genel kurul 24 Ekim Perşembe günü yeniden toplanacak.