Denizlispor'da iki eksik

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’un pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Şanlıurfaspor maçı öncesi iki sakat oyuncusu, kadrodan çıkartıldı. İstanbul üzerinden yarın Şanlıurfa’ya gidecek yeşil siyahlı ekipte sakat olan Simac ve Bajram, kadroya alınmadı.

Teknik direktör Serdar Dayat’ın ayrılmasından sonra geçici olarak takımın başına getirilen alt yapı sorumlusu Muhsin Sezer, "Zor da olsa, bu deplasmandan puanla dönüp, camianın moralini yükseltmek istiyoruz" dedi. Bu arada Şanlıurfaspor deplasmanına hiçbir yöneticinin gitmeyeceği, kafile başkanlığını da Muhsin Sezer’in yapacağı öğrenildi.

ERGİNER'DEN DENİZLİSPOR'A RET

Denizlispor yönetiminin teknik direktörlük teklifinde bulunduğu Reha Erginer, öneriyi kabul etmedi. Yeşil siyahlı kulüpteki kadro yapısının ve mali tablonun hedefleriyle örtüşmediğini söyleyen Erginer, "Ne yazık ki Denizlispor’un mevcut kadrosuyla şampiyonluğa oynaması mümkün değil. Ben sezon başında Manisaspor’daki görevimden bu yüzden istifa etmiştim. Hedefi olmayan bir kulüpte çalışmayı düşünmüyorum" dedi.