Rahmi Koç'tan golf şov

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup Turnuvası sona erdi. Ortakent Beldesinde bulunan Bodrum Tenis ve Golf Kulübü’nde düzenlenen 50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup” Turnuvasında genel klasman 1'ncisi Eski Bakanlardan Fikret Ünlü oldu. Ünlü, kupasını Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’tan aldı.
Turnuvada erkekler iki, bayanlar ise bir kategoride mücadele etti. Elli oyuncunun yer aldığı turnuvada gross kategori birincileri ile pin’e en yakın vuruş ve en uzun vuruş yapan oyunculara ödülleri verildi. Kazananlar ödüllerini Rahmi M. Koç, Kudret Önen, Halil Ünver, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan aldılar.
Bodrum Tenis ve Golf Kulübü’nde düzenlenen golf turnuvasına, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, Halil Ünver, Kudret Önen ve Serdar Görgüç’ün katıldı.
Bayanlar kategorisinde Ayşe Arıcı birinci olurken, Erkekler B kategorisinde Teoman Yaman, Erkekler A kategorisinde Rıchard Özatacan, Longest Drıver kategorisinde Raif Bilir, Nearest Pın kategorisinde Teoman Yaman 1. oldu. 50.yıl Otokar Bodrum Golf Cup kupasını ise eski bakanlardan Fikret Ünlü aldı.
Kıyasıya geçen golf turnuvasında Rahmi Koç ise oynadığı golf ile büyük beğeni topladı. Yaptığı atışlarla dikkat çeken Koç, ödül töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koç, çok güzel bir hava da golf oynadıklarını belirterek “Her şey yolunda gitti memnunuz. Hava güzeldi, saha güzeldi golf oynadık. Akşamda yemeğe katıldık. Allah bugün rızkımızı burada verdi. Burada yiyoruz, içiyoruz. Kazananları da tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar geliriz”dedi.