Festival Hande Yener ile kapandı

Muğla Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği kültür sanat festivali sona erdi. Üç gün devam eden festival kapsamında değişik etkinlikler yer alırken, son gün Kışla parkında Hande Yener sahne aldı.

Kışla parkında son gün sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener’i izlemek için yaklaşık 15 bin kişi ünlü şarkıcının seslendirdiği eserler ile neşeli dakikalar yaşadı. Hande Yener konseri için Muğla merkez dışında ilçelerden ve Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi öğrencileri de Kışla parkına geldi.

Saatler öncesinden konser alanı tıklım tıklım dolarken, ilk defa Kışla Parkında böylesine bir kalabalık konser izlendi. Konser sonunda ünlü şarkıcıya plaket veren Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,

“Muğla üç gün boyunca eğlenceye tam anlamıyla doydu. Festival kapsamında spor, eğlence, yarışmalar, paneller ve ünlü şarkıcılara yer verdik. Bu akşam Hande Yener ile festivalimiz sona erecek. Temennim önümüzdeki yıllarda da bu festivallerin devam etmesi ve kültür sanat anlamında Muğla’nın hak ettiği yere gelmesi” dedi.