Bucaspor'un yedek kalecisine uyarı

 PTT 1'inci Ligi’nde evinde Boluspor’u Ricketts ve Zafer’in golleriyle 2-0 yenerek 9 puanla 8’inci sıraya yükselen Bucaspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç, yedek soyundurduğu kaleci Ömer Kahveci’yi uyardı.

Genç file bekçisinin hem müsabakalarda, hem de idmanlarda yeterince konsante olmadığını belirten Kemal Kılıç, "Kendisiyle konuşup sorunu çözmeye çalışacağım. Sanırım aklı transferde kaldı. Performans inişli çıkışlı olabilir ancak motivasyonunu yeterli bulmuyorum. Toparlanmazsa gerekirse kadroya almayıp dinlendiririm. Takımın havasını kimsenin bozmasına izin vermem" dedi.

Bu arada Boluspor maçında kaleyi koruyan deneyimli eldiven Ziya Aydın ve 1 gol 1 asistlik performansıyla galibiyete damgasını vuran Antony Rickett teknik heyetten tam not aldı. Düşük bütçeyle kurulmuş takımının sıkıntılara rağmen inanılmaz bir oyun sergilediğini dile getiren Kemal Kılıç, şöyle dedi:

"Fethiyespor maçının bir bölümü dışında her rakibe karşı çok iyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Şimdiden hedef koyup iddialı konuşmam. Bucaspor daha iyi noktalara gelecek. Taylan ve Recep Niyaz’dan daha fazla faydalanacağız. Altyapıdan yararlanmak her açıdan gurur verici."