Denizlispor aday bekliyor

Denizlispor'da yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasından sonra kulisler hareketlenirken Başkan Süleyman Urkay, "Her fırsatta kulübü çok sevdiğini söyleyenlerin göreve talip olmasını bekliyorum" dedi.

21 Ekim’de yapılacak kongrede aday çıkmaması halinde kulübü ortada bırakmayacaklarının altını çizen Başkan Urkay, “Bu saatten sonra polemik yaratmaya gerek yok. Aday olmak isteyen varsa çıksın ortaya" diye konuştu. Kulüpte mali disiplin sağlamaya çalışırken maliyeti düşük oyunculara yöneldiklerini, dar bütçeyle oluşan takımdan verim alamadıklarını kaydeden Başkan Urkay, şöyle devam etti:

"Pahalı transferlerle iyi kadroyu biz de kurardık. Geçmişte büyük paralar harcandı, şimdi sıkıntısı yaşanıyor. Hala 4-5 sezon önceden kalan borçlar ödeniyor. Herkes Denizlisporlu görünüyor ama iki sezondur belediye dışında hiçbir yerden destek alamıyoruz.,"

Öte yandan camianın önde gelen isimlerinin kongrede aday olması için öneri götürdüğü eski başkanlardan Zafer Katrancı, teklifi kabul etmedi. Yine eski başkanlardan Mehmet Özsoy, ağır borç yükü altında başarıya ulaşmanın zor olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: 

"Görev verilirse, ben bu takımı düşürmem. Ancak, bu kadar ağır bir borç yükünün altına da tek başıma giremem. Gelişmeleri bekleyip göreceğiz."

KUPA MESAİSİ

Denizlispor, Atatürk Stadı bakımda olduğu için yarın Ziraat Türkiye Kupası 2. kademesinde karşılaşacağı Manavgat Evrenseki’yi Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ağırlayacak. Saat 14.00’te başlayacak müsabakayı Ali Sağlı yönetecek, yardımcılıklarını Muzaffer Kaşıkçı ile Tandoğan Uysal yapacak. Bu arada Atatürk Stadı’nın bakımda olması yüzünden yeşil siyahlı ekibin pazar günü Adanaspor ile oynayacağı PTT 1'inci Lig karşılaşması da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’na alındı.