Drogba'yı Sonko durduracak

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Manisa’da Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanan Akhisar Belediyespor’da Drogba'nın formu düşündürüyor. Geçen sezon Manisa’da oynanan Akhisar Belediyespor maçında forma giyen ve 1 gol, 1 asistlik performansıyla Ege temsilcisini yıkan isim olan yıldız futbolcu, Juventus karşısındaki performansı ile teknik kadronun gözünü korkuttu.

Akhisar Belediyespor'un genç çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu özellikle Drogba için özel önlem almaya hazırlanıyor. Hamzaoğlu, daha önce İngiltere’de de Drogba’yla karşılıklı oynayan Sonko’yu yıldız futbolcuyu marke etmekle görevlendirmeyi düşünürken, Sonko’nun arkadaşlarına, "Geçen sezon hem gol attı hem de attırdı. Ama bu kez işi kolay olmayacak" dediği öğrenildi.

SERİYE DEVAM

Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı üç maçı da kazanan Akhisar Belediyespor, pazar günü konuk edeceği Galatasaray’ı de yenerek seriyi sürdürmeyi amaçlıyor. Takımının iyi bir çizgi yakaladığını kaydeden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iç sahada 3’te 3 yapmanın oyuncuların özgüvenini artırdığını belirterek,

"Rakibimiz gerçekten güçlü bir ekip. Başlarında da Mancini gibi Avrupa çapında bir teknik adam var. Ancak her şeye rağmen evimizdeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz. Ben futbolseverlerin mücadeleci ve kaliteli bir futbol izleyeceğine inanıyorum" dedi.