Göztepe'de yedeklere mesaj var

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Dardanelspor ve Konya Selçukluspor galibiyetleriyle çıkışa geçen Göztepe’nin teknik direktörü Özgür Zengin, son haftalarda yedek bıraktığı veya kadroya almadığı futbolculara önemli mesajlar gönderdi.

Son 2 maçta kulübeye çektiği Şaban, Konya Selçukluspor sınavında kadroya dahil etmediği Hasan Türk ve Furkan ile yedek soyundurduğu Volkan ve İlyas’ın yeterli performans gösteremediğini belirten Zengin, "Benim için oyuncunun geçmişi değil, bugünü önemli. Ben kimsenin ismine bakmam. Şu anda Göztepe’ye faydalı olanlara formayı veririm" şeklinde konuştu.

Bu oyuncuların yedek kaldıkları için asla sorun çıkarmadığını söyleyen genç teknik adam, "Futbolculara hatalarını görüntülü analizle izletiyoruz. Kendileri de neden kadroya giremediklerini daha iyi anlıyor ve bana hak veriyor. Geçen hafta Konya Selçukluspor maçında sağ bekte tecrübeli Volkan’ın yerine 20 yaşındaki Ramazan Işık’a forma verdim. Volkan sahaya çıkarken Ramazan’ın kramponlarını bağladı. Bu tablo, takımdaki arkadaşlık ruhunun ne kadar geliştiğinin göstergesi” ifadesini kullandı.

Bu hafta Hatayspor’u yenip seriyi sürdüreceklerini sözlerine ekleyen Zengin, maçın Alsancak Stadı’nda oynanmasının büyük avantaj olduğunu vurguladı.