Kıraç konserine yoğun ilgi

 Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Armutalan Belde Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası İncilerin Dansı Çocuk Festivali' kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Kıraç, yaklaşık 3 bin kişiye konser verdi.

Armutalan Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Uluslararası İncilerin Dansı Çocuk Festivali' kapsamında, rock şarkıcısı Kıraç, dün Belediye Meydanı’nda sahneye çıktı. Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Ünlü, “5 yıldır düzenlenen bu festivalle beldemizi çocuk cumhuriyetine çevirmeye çalıştık. Değişik kültürlerden binlerce çocuğu burada bir araya getirerek kültürel birliktelik yaratmaya çalıştık. Bundan sonra da bu ve bunun gibi çocuklara yönelik etkinliklerin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan Kıraç, ilk olarak 'Zaman' adlı şarkısını seslendirdi. Yerli ve yabancı yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde, birbirinden güzel parçaları hayranlarıyla söyleyen Kıraç, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı.

Festival, bugün Belediye Meydanı’nda, katılan grupların gösterilerinin sunulacağı gala gecesiyle sona erecek.