İzmir'in kızları için omuz omuza

 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde 10 Ekim’de Alsancak Stadı’nda Polonya’nın RTP Unia Raciborz takımıyla karşılaşacak Konak Belediyespor’a İzmir’den tam destek geldi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın davetlisi olarak bugün La Cigale Restoran’daki kahvaltıda bir araya gelen Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz, Altınordu başkan vekili İbrahim Görücüoğlu, Menemen Belediyespor, İzmirspor yöneticileri, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, yönetici ve taraftar temsilcileri, mavi beyazlı ekibe destek sözü verdi.

Raciborz maçında tüm İzmir’i Konaklı kızların yanında olmaya çağıran Tartan, "Türk futbolunda bir ilk gerçekleştireceğimiz bu maçta takım ayrımı yapmadan tüm futbolseverleri Alsancak’a davet ediyoruz. Hedefimiz kadın futbolunda seyirci rekorunu kırmak" dedi. 

Kulüp başkanları ve yöneticiler de Konak’ın yanında olacakları sözünü verirken, taraftarlar Alsancak Stadı’nda omuz omuza verip, mavi beyazlıları destekleyeceklerini belirtti.