Yapı Fuarı'nın gözdesi Control4

Control4 Otomasyon Teknolojileri Ege Bölge Bayisi Asl Güvenliğin katkılarıyla hazırlanan stand İzmir Yapı Fuarında büyük ilgiyle karşılandı. Akıllı Ev Sistemleri ve Bina Teknolojileri konusunda lider marka Control4, yeni ürünlerini de ziyaretçilerin karşısına çıkarttı.

Birbirinden farklı entegrasyonlar projeye özel çalışmalar ayrıcalıkları beraberinde getirdi. Fuarın dikkat çekici standı Control4, hayal dünyasındaki sınırları zorlayan kontrol seçenekleriyle ziyaretçilere heyecan verici ve şaşırtıcı anlar yaşattı. Yaşayan alanlar yaratma konusunda liderliğini tekrar gösteren Control4 size özel çalışmalar sunarak fark yaratıyor.

Yale, Somfy, Crow gibi önemli isimlerde entegrasyon yapılarıyla bu özel stand da kendini gösterdi. Concierge hizmetlerindeki kolaylıkları mobil cihazınıza getiren Control4 market siparişi, kuru temizleme hizmeti, anlık ve aylık aidat bilgisi birçok hizmeti parmağınızın ucuna getiriyor. Evinizle doğrudan iletişimde olan platform tüm kontrolün siz de olmasını sağlıyor. Hayatımızdaki tüm karmaşayı ortadan kaldıran Control4 stand da görsel bir show sundu.