Akhisar Belediyespor'da hasılat şaşkınlığı

Süper Lig’de fırtına gibi esen Akhisar Belediyespor, 2-1’lik Galatasaray galibiyeti ile gündeme damgasını vururken karşılaşmada yaklaşık 900 bin TL hasılat hedefleyen yönetim, hayal kırıklığı yaşadı.

Düzenlediği basın toplantısında bastırılan 11 bin 931 biletin 5938’inin satıldığını, 484 bin 660 TL hasılat elde edildiğini açıklayan Asbaşkan Latif Çakmak, sahte bilet ve akreditasyon çetesinin bu maçta da işbaşında olduğunu iddia etti.

Sezon başında satılan 4090 kombine biletin yanı sıra yaklaşık 1000 davetiye dağıttıklarını, ayrıca 12 yaşından küçük çocukların maça ücretsiz girdiğini belirten Latif Çakmak, "Tüm bunların dışında, 500’ün üzerinde sahte biletle giriş yapıldığı, ayrıca akreditasyon kartı çetesinin faaliyet gösterdiği tesbit edildi. Elimizde 50 sahte bilet ve 10 kadar da sahte akreditasyon kartı var. Polis gerekli çalışmayı yapıyor" dedi.

Sahte akreditasyon olan bir kişinin Manisa’da gözaltına alındığını sözlerine ekleyen Latif Çakmak, şöyle devam etti: "Polisin bu çeteyi ortaya çıkaracağına ve sorumluları adalete teslim edeceğine inanıyoruz. Ne yazık ki kulüpler bu tür sorunlarla sürekli yüz yüze kalıyor. Ancak inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak yeni stadımızda yüz okuyucu sistemin bulunduğu dijital turnikeler olacak. Sıkıntımız o zaman bitecek."