Üçüncü kez baba olmak istedi ama..

 Manisa'da 9 yıllık eşiyle üçüncü çocuğu yapma kararı alan ve bir türlü bunu başaramayınca hastaneye gidip sperm testi yaptıran 45 yaşındaki M.A., 'Geçmiş ve gelecekte çocuk sahibi olamaz' diye rapor alınca şoke oldu. Eşi tarafından aldatıldığını ve iki çocuğun babalarının başkası olduğunu öne sürüp boşanma davası açan M.A., mahkemenin çocuklar için aylık 200 TL tedbir nafakası bağlaması üzerine ikinci şoku yaşadı. Karara tepki gösteren M.A., “Başbakan’ı dinleyip üçüncü çocuğu yapalım istedik ama şok yaşadım. Kısır olan benim, para ödeyecek olan da benim” diye konuştu.

Manisa Mermerciler Sitesi’nde çalışan M.A., 9 yıllık eşi 39 yaşındaki G.A. ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üç çocuk önerisi üzerine üçüncü çocuk yapma kararı aldı. Ancak bu karar, çiftin hayatını adeta kabusa çevirdi. İki çocukları bulunan ve bir türlü üçüncü çocukları olmayan M.A., eşine tedavi için hastaneye başvurma teklifinde bulundu.

RAPORU GÖRÜNCE ŞOK YAŞADI

İddiya göre, kendisinde sorun olmadığını savunan G.A. sorunun eşi M.A.’da olduğunu söyledi. Bunun üzerine M.A., Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne gidip sperm testi yaptırdı. Bir süre sonra sonucu alan ve raporda 'Geçmiş ve gelecekte çocuğu olamaz' yazısını okuyan M.A. şoke oldu.

MAHKEMEDE İKİNCİ ŞOK

Kısır olduğunu öğrenince soluğu evde alan M.A., çocukların kendisinden olmadığı gerekçesiyle eşiyle tartıştı. Daha sonra M.A. elindeki raporla eşine boşanma davası açtı. Halen süren davada, mahkeme aylık 200 TL tedbir nafakası bağlayınca M.A. ikinci şoku yaşadı. Eşiyle iyi geçindiklerini belirten M.A., “İki çocuktan sonra Başbakan’ı dinleyip üçüncü çocuk yapmak istedim, ama baktım olmuyor. Eşime tedaviye gidelim, üçüncü çocuğu yapalım dedim. O da “Git sen test yaptır. Zaten kısır raporu getirmezsen şaşırırım' deyince şüphelendim. 10 Haziran 2013 tarihinde çıkan rapor sonucunda 'Geçmişte ve gelecekte çocuğunuz olamaz' denilerek kısır teşhisi konulunca aldatıldığımı öğrendim. Raporu aldıktan bir gün sonra da Manisa 1’inci Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtım. Geçen 13 Eylül’de yapılan ilk duruşmada mahkemeye raporu sunmama rağmen, çocuklar için aylık 200 liralık tedbir nafakası ödemem kararlaştırıldı. Kısır olan benim, para ödeyecek benim” dedi.

“GEL İŞİN İÇİNDEN ÇIK ÇIKABİLİRSEN”

Aldatıldığını ileri süren M.A., “Eşime raporu söylediğimde çılgına döndü. Çocukların kimden olduğu ile ilgili bir şey söylemedi. Yaşadığım şoku hala üzerimden atamadım. DNA testi yaptıracağım, ancak bende o kadar para yok, 2 bin lira isteniyor. Ben sperm analiz raporu yaptırdım. Eşim gidip çocukların benden olduğunu kanıtlayacak raporu mahkemeye sunsun. DNA testinden çocukların benden olduğu ortaya çıkarsa onları seve, seve kabullenirim, üçüncü çocuk da istemeyeceğim. Ama şu anda aramızda geçen tartışmalardan sonra kesinlikle boşanma taraftarıyım. Benim ayda 200 TL nafaka ödeme karar veriliyor. Elimde çocuğumun olamayacağına dair rapor var. Gel işin içinden çık çıkabilirsin. Peki bu çocuklar ne olacak. Bir an önce bu konuda karar çıkmasını bekliyorum” diye konuştu.