Özsoy: Hedef sportif başarı

Denizlispor'da 21 Ekim’de yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmayı kabul eden Mehmet Özsoy, öncelikli hedefinin sportif başarı olacağını söyledi. 

"Harçla, borçla uğraşmak yerine, takımı bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaştırmaya çalışacağız" diyen Mehmet Özsoy, "İlk yarıda toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, ara transferde güçlenerek ikinci yarıda play off mücadelesi vereceğiz. Geçen sezon Torku Konyaspor hiç hesapta yokken Süper Lig’e çıktı. Bunu biz de başarabiliriz" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Vali Abdülkadir Demir ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut’la bir araya gelerek yönetim kuruluna son şekli verecek olan Mehmet Özsoy’un camiayı kucaklayan, geniş tabanlı bir liste oluşturması bekleniyor. 

Öte yandan yeşil siyahlı ekipte önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları başladı. Teknik sorumlu Yusuf Şimşek, "Ligin en güçlü takımlarından biriyle oynayacağız. Hedefimiz öncelikle yenilmemek. Ancak kazanmamız sürpriz olmaz" ifadesini kullandı.