Rizespor'u yenecek güçteyiz

EFKAN AYHAN İZMİR (İHA) - Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, yarın saat 15.30’da Buca Arena Stadı’nda ağırlayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Kaynar, Çaykur Rizespor’u yenerek Play-off’a kalacak 4 takımdan biri olmak istediklerini belirterek, "Yarın sahaya sadece galibiyet için çıkacağız. Başka da bir düşüncemiz yok. Rizespor’un gücünün farkındayız fakat kendilerini takım olarak yenecek güçteyiz. Rizespor’u yenmemiz takdir de Play-off mücadelemizin önündeki tek engel Denizlispor kalıyor" dedi.

Çaykur Rizespor’u Spor Toto Süper Lig’e yükseldikleri için tebrik ettiğini de ifade eden Kaynar, Play-off’a kalmaları halinde PTT 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselecek 3. takımın Bucaspor’un olacağını inandığını söyledi.

 

-7. RANDEVU-

 İki ekip yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2006 yılında başlayan rekabette oynanan 6 maçta tarafların 2’şer galibiyeti bulunurken, 2 maç da beraberlikle tamamlandı.

Geçen sezon İzmir`de oynanan maçı yeşil-mavililerin 1-0 galibiyetiyle sonuçlanırken, Rize`de oynanan maç 0-0 tamamlandı.

Ege temsilcisi Bucaspor 2009-2010 sezonunda rakibini 6-1 farkla mağlup etmeyi başardı. Sezonun ilk yarısında Rize’de oynanan maçı ise Yeşil Mavililer 1-0 kazanmıştı. Oynanan toplam 6 maçta Çaykur Rizespor 3 gol kaydederken, İzmir takımı ise 7 golle rakip kaleleri havalandırdı.