Göztepe'de istifa depremi

Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 3-2 yenilerek zirvenin 6 puan gerisinde kalan Göztepe’de teknik direktör Özgür Zengin, istifa etmeye hazır olduğunu bildirirken, Başkan Hüseyin Altınbaş bunu  kabul etmedi.

###10989###

Başkan Altınbaş, Zengin’in maçtan sonra yanına gelerek kendisine "İsterseniz görevi bırakmaya hazırım" dediğini belirtirken, "Özgür Zengin kesinlikle bu sezonu Göztepe’de bitirecek. Yok da olsak, darmadağın da olsak, yerinde kalacak. Ben Göztepe Başkanı olarak bunun garantisini veriyorum. Bu takımı birlikte kurduk, birlikte yürüteceğiz" diye konuştu.

Taraftarlardan da Zengin’e destek vermelerini isteyen Hüseyin Altınbaş, şöyle dedi:


"Seyirci baskısı Zengin'i strese sokabiliyor. Biraz sabırlı olmalıyız" derken, futbolcuları da sert bir dille uyardı. Altınbaş şunları söyledi:

"Hepsiyle tek tek konuşacağım. Kimin ne sorunu varsa söyleyecek. Gitmek isteyen olursa bir dakika bile kulüpte kalmayacak. Herkes aklını başına toplayacak. Artık işin şakası kalmadı. Henüz ligin başındayken yaşadığımız kayıpları şans olarak görüyorum. Camianın yüzünü kara çıkartmayacağız."

###10896###