Gelişim'e yeni ABD'li

Uyum sorununu aşamayan James Kinney ile yollarını ayıran sarı-yeşilliler, daha önce Selçuk Ünv’de forma giyen Martin Samarco’yu renklerine bağladı.

Gelişim Koleji, San Jose State'ten (SJSU) mezun olduktan sonra ilk yurt dışı deneyimini sarı-yeşilli kulüpte yaşayan ABD’li James Kinney ile yollarını ayırdı. Genç oyuncunun uyum sorununu aşamaması nedeniyle bu kararın alındığı bildirilirken, Kinney’in yerine, daha önce Selçuk Üniversitesi forması giyen Martin Samarco ile anlaşma sağlandı.

Samarco, 2012-2013 sezonu başında Konya ekibiyle sözleşme imzalamış, Federasyonu Kupası serisinde aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Samarco, Selçuk Üniversitesi’ndeki 4 maçta 19,5 sayı, 7 asist ve 3 top çalma ortalaması yakalamıştı.

Samarco’nun Best Balıkesir maçında sahada olması bekleniyor. Gelişim Koleji, San Jose State'ten (SJSU) mezun olduktan sonra ilk yurt dışı deneyimini sarı-yeşilli kulüpte yaşayan ABD’li James Kinney ile yollarını ayırdı. Genç oyuncunun uyum sorununu aşamaması nedeniyle bu kararın alındığı bildirilirken, Kinney’in yerine, daha önce Selçuk Üniversitesi forması giyen Martin Samarco ile anlaşma sağlandı. Samarco, 2012-2013 sezonu başında Konya ekibiyle sözleşme imzalamış, Federasyonu Kupası serisinde aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

Samarco, Selçuk Üniversitesi’ndeki 4 maçta 19,5 sayı, 7 asist ve 3 top çalma ortalaması yakalamıştı. Samarco’nun Best Balıkesir maçında sahada olması bekleniyor.