Kurbanlık dana 3 kişiyi yaraladı

Balıkesir Bandırma'da Üç kişinin yaralanmasına neden olan kurbanlık dana daha sonra sıkıştırıldığı otoparkta tüfekle atılan üç uyuştucu ile etkisiz hale getirildi.

Bandırma'ya 2 kilometre mesafede bulunan 600 Evler Hayvan Pazarı'ndan bugün saat 11.30'da kaçan Muzaffer Kısaç'a ait 1 yaşındaki dana, ilçede korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Kaçtıktan sonra 6. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na doğru giden buradan, Paşabayır ve Ordu Mahallesi'ne yönlenen dana, boynuzlarıyla vurduğu üç kişiden 56 yaşındaki Ömer Aydoğan'ı hastanelik etti.

Ağzı ve yüzü kan içersinde kalan Aydoğan ambulans ile ilçe devlet hastanesine kaldırılırken, başıboş dana girdiği otoparkta kapıların kapatılmasıyla sıkıştırıldı. Dana, ilçe tarım müdürlüğünden gelen görevlilerin tüfek ile attığı üç uyuştucu ile yarı baygın halde yakalanıp, 1.5 saatlik kovalamacanın ardından Muzaffer Kısaç'a ait kamyona konularak, tekrar hayvan pazarına getirildi. Bu arada hastaneye kaldırılan Ömer Aydoğan'ın tedavi altına alındığı öğrenildi.