Göztepe-üniversite işbirliği

İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, işbirliğinin artarak devam etmesini istediklerini söyledi.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’e ziyarette bulundu. Ziyarette Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata ve Başkan Yardımcısı Selim Doğanata ile de bir araya gelen Altınbaş, geçen yıldan bu yana devam eden üniversite-spor kulübü işbirliğinin genişleyerek devam etmesini istediklerini ifade etti.

İzmir Üniversitesi’nin içinde bulunduğu kentin değerlerinin, sosyal, kültürel ve sportif hayatının gelişmesi için her zaman destekte bulunduğunu hatırlatan Rektör Erciyeş, sadece tesislerin İzmir Üniversitesi öğrencileri tarafından kullanılması değil, öğrencilerin kulüp çatısı altında spor yapması gibi konularda da işbirlikleri yapılabileceğini dile getirdi.

Mütevelli Heyet Başkanı Doğanata ise İzmir Üniversitesi’nin hem kendi öğrencileri aracılığı ile çeşitli sportif branşlarda başarılar elde ettiğine hem de İzmir Özel Fatih Koleji öğrencilerinin sporda başarılara imza attığı bilgisini paylaştı ve Hüseyin Altınbaş başkanlığındaki kulübe başarılar diledi.